Galéria

A legijesztőbb dolgok, amiket emberek kamerái megörökítettek a bejárati ajtóban

Forrás: "Egy Honda Civid fel alá járkált a szomszédságban, nagyon lassan, miközben egy fagyis autó zenéjét üvöltette magából. Remélem, hogy csak valami hülye vicc volt, és nem komolyabb szándék állt mögötte..."
Forrás: "Az első héten, ahogy felkerült az ajtóra a kamera, valami félmeztelen fickó vasárnap hajnali fél 5-kor megjelent, elkezdett csengetni, és közben Eminem dalszövegeket énekelt. Nem nyitottam ajtót."
Forrás: "Valami fura alak megjelent az éjszaka közepén, miközben azt kérdezgette, 'van egy kis benzinetek?', majd elsétált."
Forrás: "Anyukám egyedül él, szóval feltelepítettem neki a kamerákat a bejárati és a hátsó ajtóra is. Egyik éjszaka, alig egy héttel azután, hogy beszereltük őket, felébredt arra, hogy a telefonján értesítést küldött a kamera, mert mozgást észlelt. Azt hitte, valami állat lehet, de megnézte azért. Erre ott állt egy férfi a hátsó udvaron, és az ajtót figyelte. Kábé két perc után anyukám bekapcsolta a kerti világítást, erre rögtön elhúzta a csíkot. Majd 45 perccel később megjelent újra egy baseball ütővel a kezében. Édesanyám rögtön hívta a rendőröket, akik három perc alatt kiértek. A férfit letartóztatták, ő meg azt állította, hogy azt hitte, ez az ő háza. Kiderült, hogy 15 mérföldre lakott onnan. Még mindig nem tudjuk, mi lehetett a célja, de ezután még több zárat és mozgásérzékelő lámpát helyeztünk a ház köré."
Forrás: "Aznap éjjel, amikor felszereltük a kamerát, este 10-kor jött egy értesítés. Megnéztem, egy kisfiú állt a teraszunkon, kábé négy éves lehetett. Mire kiértem, már eltűnt."
Forrás: "Este 11-kor egy ijesztő idősebb pasas, aki az utca másik felén lakik, elsétált a hátsó ajtónknál, miközben bejött az udvarunkba. Megnyomta a csengőnket, majd elfutott. Konkrétan, mintha egy felnőtt pasi csengetőset játszott volna, láttuk, ahogy röhög, megnyomta a csengőt, majd elfutott. Annyira fura volt."
Forrás: "Láttam pár ijesztő dolgot, de a legfurább, amit a kerti kamerán láttam, a macskákhoz kötődik. Van egy kinti cicám, és amikor a szomszédom elhunyt, maga után hagyott kábé 12 házi cicát, amiket ő etetett. Természetes módon ezekután a macskák hozzánk kezdtek járni, mert a mi cicánk tálja kint volt. Egyik éjjel megnéztem a kamerát, miután hallottam, hogy macskák nyávognak, és kábé 8 cicát láttam egy körben ülni, középen az én macskámmal. Vagy valami macskás harcosok klubját nyomtak, vagy valamiféle boszorka gyűlés lehetett, de elég hihetetlen volt. Egy darabig csak úgy ültek ott, aztán egyesével elsétáltak."
Forrás: "A lakás, ami a folyosó másik végében terült el, felújítás alatt állt. Amikor mentem a saját apartmanomba, el kellett sétálnom a munkások mellett. Ahogy beléptem az ajtón, kaptam egy második értesítést a telefonomra, miszerint mozgást érzékelt a kamera az ajtó előtt. Megnéztem a videót. Két munkás követett, feljöttek a lépcsőn, végig a folyosón, és épp az ajtóm előtt álltak, az egyik hallgatózott, a másik kulcsot keresett a lábtörlő alatt. Megtalálták a kamu kulcsot, amit oda rejtettem. Rögtön hívtam a rendőrséget. Kiderült, hogy az egyik munkásnak az unokatestvérei voltak, és mindkettő ellen volt elfogató parancs, és le is tartóztatták őket. Azóta mindig szól a zene a lakásomban, ha eljövök otthonról, és mindig van egy pár használt férfi cipő az ajtóm előtt."
Forrás: "Kaptam értesítést a telefonomra, hogy valaki áll az ajtóm előtt, és a kutyám is ugatott, de senki se kopogott. Azt hittem, hallottam valamit, megnéztem a kamerát, erre egy fiatal srác felsétált a teraszra, és megpróbálta kinyitni a bejárató ajtót egy kulccsal, amit gondolom valahol az utcán talált, a házhoz közel. Mindezt fényes nappal! A kocsikkal a bejáróban. Mi a franc?"
Forrás:

"Néhány srác megjelent az udvaron, és megtámadták a bokrainkat egy machetével, az ágakat pedig a kocsifeljáróra szórták. A családom az hitte, én mentem neki kocsival a bokroknak és jól leszidtak, utána mutattam meg nekik a kamerafelvételt. Mai napig nem értjük, mi volt ez az egész."