Galéria

Ennyi idősek a Stranger Things szereplői a sorozatban vs. a valóságban

Forrás:

Millie Bobby Brown

Eleven a sorozatban 15 éves, a középiskola első akadályaival küzd, míg Millie Bobby Brown nemrég töltötte be a 18-at, egy ideje már boldog kapcsolatban él, és saját szépségmárkát is alapított. Ez igen!


Forrás:

Finn Wolfhard

Mike Wheeler, akárcsak Eleven, szintén 15 éves a sorozatban, de Finn a valóságban egy évvel idősebb, mint kolléganője. A srác idén lesz 20 éves!


Forrás:

Gaten Matarazzo

Dustin, aki vidámságával és találékonyságával a sorozat egyik legmenőbb karaktere, 15 éves diák, de az őt játszó Gaten Matarazzo pár hónapon belül 20 éves lesz.


Forrás: Caleb McLaughlin

Nem véletlen, hogy Lucas tűnik a legidősebbnek a csapatban, hiszen bár karaktere csak 15, a színész idén lesz 21 éves, konkrétan októberben. Ezzel ő közöttük a legidősebb.
Forrás:

Sadie Sink

A vagány Max egy osztályba jár a többiekkel, szóval nem meglepetés, hogy szintén 15 éves. Az már sokkal inkább meglepő, hogy az őt játszó Sadie Sink áprilisban töltötte be a 20-at, így egyike a legidősebb "gyerekeknek" a csapatból.


Forrás:

Noah Schnapp

Will Byers szintén 15 éves, az őt játszó Noah pedig a legfiatalabb a csapatban, hiszen "csak" 17 éves a valóságban.


Forrás:

Joe Keery

Steve Harrington a sorozat legnagyobb favoritjává nőtte ki magát, a fiatal diáksrác azonban már rég nem az iskolapadot koptatja. Míg Steve 19 éves a Stranger Thingsben, addig Joe Keery 30 múlt!


Forrás:

Natalia Dyer

Nancy Wheeler 18 éves, újságíróként dolgozik, és nagyon találékony. Az őt játszó színésznő maga is örökifjú, épp ezért lepett meg sokakat, hogy Natalia Dyer 27 éves.


Forrás:

Charlie Heaton

Az ő párját játszó Jonathan Byers szintén 18, ám Charlie Heaton a valóságban egyébként egy évvel idősebb nála, azaz 28 éves. A színésznek egyébként van már egy kisfia korábbi kapcsolatából.


Forrás:

Priah Ferguson

Erica Sinclair nem fél kimondani, amit gondol, pedig mindössze 11 éves. Legalábbis a sorozatban, mert a valóságban Priah Ferguson 15 éves.


Forrás:

Joseph Quinn

És végül, de nem utolsó sorban a sorozat új nagy kedvence, Eddie Munson, aki a Stranger Thingsben kábé 19-20 éves lehet, miközben a valóságban pár hete töltötte be a 29-et.