Galéria

Hírességek, akikről meglepő dolgot mondott exük a szakítás után

Forrás: Amber és Johnny minden sztárpáron túltesz, de Brad és Anglina válása sem volt piskóta. A két színész annak idején igazi álompár volt. Együtt fogadtak örökbe és 3 közös gyermekük is született. 2016-ban viszont valami nagyon elromlott, amelyhez később kiderült, hogy köze volt Brad alkoholizmusának is. Angelina sosem nyilatkozott erről egészen tavaly év végéig, amelyben bár burkoltan, de kemény megjegyzést tesz volt férjére:

"A testem sok mindenen ment keresztül az elmúlt évtizedben, különösen az elmúlt négy évben, és vannak látható és láthatatlan hegeim is. A láthatatlanokkal nehezebb megbirkózni. Az élet sok fordulatot vesz. Néha megsérülsz, fájdalmasan látod azokat, akiket szeretsz, és nem tudsz olyan szabad és nyitott lenni, mint ahogy a lelked kívánja. Ez nem új vagy régi, de érzem, hogy a vér visszatért a testembe."
Forrás: Rihanna magánélete soha nem volt botrányoktól mentes. Chris Brownnal való kapcsolata pedig sokáig hatással volt a róla kialakult képre. Az énekesnő ezért egy bejegyzésében burkoltan, de igen beszédesen nyilatkozott volt párjairól:

„Egyik exem sem házas vagy boldog a párkapcsolatában, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem én voltam probléma."
Forrás: Blake Shelton és Mirada Lambert kapcsolata annyira zűrzavaros volt, hogy azt a mai napig nehéz megfejteni. A pletykák szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert Miranda egy házas férfival lépett félre. Blake egy későbbi bejegyzésében ezt írta:

"Nagy utat jártam be. Majdnem feladtam. De végre látok valamit ott fent a horizonton!! Várj!! Lehetséges?! Igen!! Ez karma!! "

Ezzel egyébként meg is erősítette a nyilvánosságnak, hogy ki miatt ment tönkre a házasság. Azóta beleszeretett Gwen Stefaniba, és feleségül is vette.
Forrás: Selena és Justin kapcsolata a mai napig beszédtéma, annak ellenére is, hogy Justin azóta boldog házasságban él Hailey Bieberrel. Az énekesnő ettől függetlenül egy időben szerette kiteregetni a szennyest. Justin egy róla szóló szám klipjében egy merőben más modellt alkalmazott Selena megformálására, mire a sztár csak ennyivel kommentálta a dolgot:

"Azt hittem csak a latina kategóriát szereti" - utalt Bieber ízlésére és arra, hogy milyen hölgyekkel léphetett félre kapcsolatuk alatt.
Forrás: Az énekesnő és Nick Lachey házassága viszonylag gyorsan véget ért saját valóságshowjuk miatt. És a válásukat sem lehetett szépnek mondani, főleg, hogy utána Jessica igencsak sokat mondó nyilatkozatot adott arról, ki volt a kapcsolatban az, aki mindig többet adott.

„A legnagyobb pénzügyi problémák? Nem tudom. Valamiért az első házasságom jut eszembe!”
Forrás: Billboardnak adott 2016-os interjúja során az újdonsült szingli Zayn Maliktól megkérdezték, mit keres egy kapcsolatban: 

"Kihívásra van szükségem. Ezenkívül szeretem azokat a lányokat, akik teltebbek. Szeretem az intellektuális beszélgetéseket, ahol valaki többről tud beszélni, mint a haja vagy a sminkje."

Ezzel egyébként Perrie Edwardsra akart utalni, akit felszínesnek és butának titulált szakításuk után.