Galéria

Van, aki teljesen más területen lett ismert: híres apák, akiknek elképesztő tehetséges fia lett

Forrás: Ray örökölte apja megjelenését, tehetségét és karizmáját is. Ám a híres papával ellentétben ő a kamera túloldalán találta meg a helyét. Bár olyan is akadt, amikor egy-egy szerepre ő sem mondott nemet. Ettől függetlenül rendezőként képzeli a jövőjét.
Forrás: Robert Downey Jr. nagyobbik fia mindössze egyszer szerepelt filmben, 9 éves korában. Indio ugyanis a zenében találta meg a hivatását. A sikeres The Dose együttes tagja, amelynek elképesztően nagy rajongó tábora van. Downey fia több hangszeren is tökéletesen is játszik. Többek között gitáron, dobon és zongorán.
Forrás: A nemrég házasodott Beckham fiúról gyerekként mindenki azt hitte, hogy akárcsak apja, ő is focista lesz, mivel nagyszerű tehetsége volt a labdajátékhoz. Ettől függetlenül mégis másfelé vitte az élet. Mindig is imádta a művészeteket, azon belül is a fotózást. Már kisgyerekként is rengeteg képet készített, majd a New York-i Egyetemen tanulta ki a divatfotózást. A tehetséges Brooklynnak már saját kiállítása is volt.
Forrás: Tom Cruise és Nicole Kidman örökbefogadott gyermeke, Connor néhányszor szerepelt ugyan filmekben, de végül DJ-ként találta meg a helyét. Éjszakai klubokban lép fel, és igen híressé vált az elektronikus zene rajongói körében. 
Forrás: David Bowie nemcsak a számaival hagyott nagy nyomot a világban, hanem fiával, Duncannel is. Duncan Jones, aki Bowie első házasságából született, gyerekkorában arról álmodozott, hogy harcos lesz, ám neki is más volt megírva a sorsában. Jones rendező, forgatókönyvíró és producer lett. De, ha ez nem lenne elég a filmjei eddig mindig nagy dicséretet kaptak a kritikusoktól és a nézőktől egyaránt.
Forrás: A fiatal Dylan kiköpött édesapja, ám híres apukájával ellentétben a színészet helyett a művészetek és a modellkedés világa vonzza. Jelenleg is több divatmárkának dolgozik, de képzőművészként szeretné keresni a kenyerét.