Galéria

Híres emberek, akiket LMBTQ szülők neveltek fel

Forrás:

A színésznő szülei 30 évnyi házasság után váltak el, édesanyja, Stacy Moore-Friedman pedig egy nő mellett találta meg újra a boldogságot. Tehát Mandy ugyan akkoriban még nem tudta, de édesanyja leszbikus volt. Miután kiderült, nagyon támogatta mamáját a boldogságában.


Forrás:

Amy mormon családba született, szülei, akiknek 7 közös gyermekük volt, 11 éves korában elváltak, és elhagyták az egyházat. Ugyanebben az évben Amy anyja, Kathryn egy nőhöz költözött. Édesanyja nagyon örül a karrierjének, és Amy gyakran meghívja őt az Oscar-gálára és más eseményekre, testvéreivel együtt.


Forrás:

A rapper édesanyja csak 2017-ben coming outolt a fia előtt, aki teljesen meghatódott és elsírta magát. Egy dalban is megírta, milyen nehéz lehetett neki éveken át titkolóznia és hazugságban élnie.


Forrás:

Az Oscar-díjas sztárt két anya nevelte – Evelyn Foster és párja, akit Jodie Jo „néninek” hívott. A színésznő 2013-ban a Golden Globe-díjátadó beszédében maga is coming outolt, mint leszbikus.


Forrás:

Elég különleges a színésznő gyermekkora. Szülei 2 éves korában elváltak, ettől kezdve őt és nővérét anyja, annak barátnője és meleg barátaik nevelték fel. Rene elárulta, hogy akkoriban édesanyját egyáltalán nem támogatta a családja, apjára sem számíthattak, de nekik csodálatos volt, hogy ennyi vidám ember vett részt az életükben.


Forrás:

A legendás színész szülei elváltak, amikor még De Niro kisfiú volt. 1944-ben édesapja, a híres absztrakt expresszionista festő melegként mutatkozott be a nyilvánosság előtt, és elmondta, hogy kapcsolatban él Robert Duncan költővel.