Galéria

Híres emberek, akik valóban küzdenek a klímaválság ellen

Forrás:

A Shawn Mendes Alapítvány elindításakor az énekes célja az volt, hogy az "ifjúsággal kapcsolatos ügyekre" összpontosítson olyan területeken, mint a gyermek-egészségügy, a fenntarthatóság, a mentális egészség, az emberi jogok, a zaklatás elleni küzdelem és az oktatás. Mendes több környezetvédelmi projektet támogat alapítványával.


Forrás:

Shailene Woodley a Greenpeace aktivistája, közösségi oldalain rendszeresen felszólal a környezetvédelemért, és nem csak prédikál, mindent megtesz magánéletében, hogy bolygónk élhető legyen a jövőben is. "Mi magunk vagyunk a természet, emberek, és ezt könnyen elveszítjük szem elől."


Forrás:

Cate Blanchett férjével együtt óriási energiákat fektet a környezetvédelembe, csak fenntartható divatot választ és részt vett több zöldítési projektben is. "Gyermekeink miatt törődöm a klímaváltozással. Meg akarom védeni a jövőjüket."


Forrás:

Mark Ruffalo társalapítója a The Solutions Project-nek, amelynek tagjai között a Bosszúállók sztárja Don Cheadle is ott van. A projekt arra törekszik, hogy támogassa azt a célt, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a megújuló energiák és a zöld energia.


Forrás:

Jane Fonda régóta az éghajlatváltozás szószólója. A sztárt eddig négyszer tartóztatták le az Egyesült Államokban a klímaváltozással kapcsolatos tüntetések vezetése miatt, amikor is nagyobb erőforrásokra és kormányzati támogatásra szólított fel a kérdésben.

"Nem hagyhatjuk a fiatalokra, hogy egyedül vívják meg ezt a harcot a jövőjükért!"


Forrás:

Leonardo DiCaprio 1998 -ban létrehozta saját alapítványát, amely "a Föld minden lakójának védelmét és jólétét szolgálja". Az alapítvány eddig több mint 200 projektet finanszírozott szerte a világon, és 100 millió dollár támogatást ítélt oda. "A klímaváltozás valós, most történik. Ez a legsürgetőbb fenyegetés az egész fajunk számára, és együtt kell dolgoznunk, és meg kell állítanunk!" - mondta.