Galéria

Jelek, hogy karmikus kapcsolatban élsz

Forrás: Megmagyarázhatatlan, erős kötődést érzel a másik iránt, ami már a legelején érezhető volt. Magad sem tudtad megmondani, hogy mi ez, de úgy érezted, vele kell lenned, hiába nem is ismerted még a párodat.
Forrás:

A kapcsolatotok nem tökéletes, sőt. Folyamatosan váltogatják egymást a hullámvölgyek, néha minden tökéletes, máskor pedig minden romba dől, és ez érzelmileg eléggé megvisel téged. Nem érzed a kapcsolatodat biztonságosnak, és nem tudsz hátradőlni, gondolván, hogy ti úgyis együtt maradtok örökké.


Forrás:

Állandóan együtt akartok lenni, tudni akarjátok, hol van a másik. Szorongást érzel, ha nem beszéltek órák óta, miközben ő például a haverjaival van. A féltékenység nem ritka a köreitekben.


Forrás:

A viták egyáltalán nem ritkák, sőt! Gyakran félrekommunikáltok, és nem ritka, hogy ebből alakulnak ki a nagy veszekedések. A konfliktusok viszont szenvedélyesek, gyakran csókkal, összeborulással érnek véget az ajtócsapkodások.


Forrás:

Gyakran sor kerül szakításra, aztán kibékülésre, és ez váltogatja egymást. A barátaitok már komolyan sem veszik, ha épp szétmentetek, mint ahogy ti sem, mert tudod, hogy úgyis hamarosan békülni fogtok.


Forrás:

Időnként azt érzed, hogy egymásból a legrosszabbat hozzátok ki. Ha felidézed, ki voltál a kapcsolat előtt, egy teljesen más személyt látsz, aki boldog volt, kiegyensúlyozott és laza. Most pedig gyakran vagy ideges, szorongó, mérges, és magad sem tudod, hogy miért.


Forrás: Ezzel szemben egy egészséges, NEM karmikus kapcsolat valahogy így néz ki:

Mindenkinek van saját személyisége, élete a másik mellett, amiben a féltékenységnek nincs helye. Mindkét félnek fontos a másik, de nincs társfüggőség a kapcsolatban, nyíltan tudnak beszélni, és nem érzik úgy, hogy a másikat irányításuk alatt kellene tartaniuk. Veszekedések vannak, de nincs ajtócsapkodás, és egymás sértegetése helyett a megoldásra fókuszálnak a felek a viták során.