Galéria

A cannes-i filmfesztivál 5+1 legstílusosabb magyar sztárja

Forrás: A magyar színésznő többször is hivatalos volt már a cannes-i filmfesztiválra egy USE unused ruhában vonult végig a vörös szőnyegen még 2015-ben, és a Mad Max: Fury Road premierjére volt hivatalos. Lenyűgöző!
Forrás: A magyar topmodell 2012-ben vett részt először a cannnes-i filmfesztiválon, így nem volt könnyű kiragadni a legemlékezetesebb pillanatokat. Ám ha már választani kell, akkor nekünk ez a 2015-ben viselt Versace estélyi volt az egyik nagy kedvencünk.
Forrás: Na jó, azért ezt a 2016-ban viselt Philosophy di Lorenzo Serafini kreációt se hagyhatjuk ki.
Forrás: És még egy utolsó: hiszen ez a 2018-as Alberta Ferretti ruha se volt semmi!
Forrás: A magyar színésznő ebben a gyönyörű USE unused ruhában nézte meg a Macbeth című filmet Marion Cotillard-dal és Michael Fassbenderrel még 2016-ban.
Forrás: 2017-ben pedig szintúgy egy USE unused kreációban tündökölt, a francia filmrendező, François Ozon, L'amant double című filmjének bemutatóján.
Forrás: A magyar származású színésznő először 2016-ban járt Cannes-ban, mi most mégis a 2017-es ruhaválasztását emelnénk ki elsőként, hiszen ez az áttetsző Ralph & Russo ruhaköltemény maga volt a csoda.
Forrás: És meg kell hagyni, hogy a 2018-as ruhaválasztása se volt semmi.
Forrás: A Londonban élő magyar színésznő három filmjével is hivatalos volt 2015-ben Cannes-ba, mi pedig imádtuk ezt a Matthew Williamson darabot.
Forrás: Na meg persze ezt a Azzedine Alaia csodát is!
Forrás: Hihetetlenül büszkék vagyunk még mindig arra, hogy 2015-ben, az akkor elsőfilmes rendező három rangos díjat - köztük a zsűri nagydíját - is elnyerte Cannes-ban a Saul fia című filmjéért.