Galéria

Hírességek, akik 20 éves koruk előtt lettek szülők

Forrás: Charlie Heaton: 20 évesen

A Stranger Things sztárja 19 éves volt, amikor megtudta, hogy apa lesz, és épphogy betöltötte a 20-at, amikor megszületett kisfia. Ez 2014-ben történt, amikor a színész tinikori szerelmével, Akiko Matsuurával randizgatott. A Commanechi nevű rockegyüttesben zenéltek, egy éven át turnéztak együtt, és ekkor lettek szerelmesek. Ez még azelőtt történt, hogy Charlie színészi karrierje beindult volna. A kisfiú ma már édesanyjával él, Charlie pedig elég ritkán tudja látogatni őt.
Forrás: Kylie Jenner: 20 évesen

A Kardashian-család legfiatalabb tagja nem akart sokáig várni a családalapítással. 20 évesen lett anyuka, Travis Scottal pedig annyira jól megvannak együtt, hogy nemrég kisfiuk is megszületett.
Forrás: Shirley Temple: 19 évesen

A legendás gyereksztár mindössze 3 éves volt, amikor felfedezték, és elég hamar belecsöppent a hollywoodi világba. Gyerekkora hamar véget ért, pár évesen már filmek főszereplőjeként tündökölt, 1945-ben, 17 évesen pedig férjhez ment. John Agar Jr.-tól 19 éves korában született meg gyermeke, Linda, majd 1949-ben elváltak. Később Charles Alden Blackhez ment hozzá, és két gyermekük született. A színésznő 22 évesen nyugdíjba ment, és családjának szentelte életét.
Forrás: LeBron James: 19 évesen

Az NBA játékosa 19 éves volt, amikor tinikori szerelme, Savannah Brinson bejelentette, hogy babát vár. A sportoló feleségének első gondolata az volt, hogy hogyan is mondhatná ezt el a szüleinek, és milyen hatással lesz ez vajon a karrierjére? Nagyon megijedt, fogalma sem volt, mi legyen, de LeBron szavai megnyugtatták. A sportoló azt mondta neki, hogy mindent meg fognak oldani együtt, mert muszáj, és nem lesz semmi gond. Nem is lett, azóta is együtt vannak!
Forrás: Jamie Lynn Spears: 19 évesen

Bár Britney is csak 23 éves volt, amikor megszületett első kisfia, húga, Jamie még ennél is korábban vállalt gyermeket. A fiatal énekesnő 16 éves volt, amikor kiderült, hogy babát vár, ami megdöbbentette a világot, és karrierjét is jelentősen befolyásolta. Jamie akkoriban a Zoey 101 sztárja volt, ám kislánya miatt ez háttérbe szorult. Később elárulta, hogy tinimamiként rettegéssel élte az életét, de tudta, hogy kislánya miatt muszáj jó anyává válnia.
Forrás: Whoopi Goldberg: 18 évesen

A színésznő élete során háromszor volt házas, legelőször 1973-ban ment férjhez, amikor 18 éves volt. Ez akkortájt történt, amikor a színésznő teherbe esett első gyermekével, Alex pedig még ebben az évben megszületett. A lány maga is háromszor ment férjhez, de mindháromhoz ugyanahhoz a férfihez, Bernard Deanhez. Ő egyébként most lesz 50 éves.
Forrás: Sofia Vergara: 19 évesen

A Modern család színésznőjének 1992-ben született meg első gyermeke, egy fiú, aki a Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara nevet kapta. A színésznő akkoriban hozzáment feleségül középiskolai szerelméhez, még azelőtt, hogy betöltötte volna a 18-at. Az élet azonban másképp alakult, mint ahogy azt elképzelték, mert mire 20 éves lett a színésznő, már elváltak. Fiával azóta is nagyon szoros a kapcsolata.
Forrás: Solange Knowles: 18 évesen

Tudtad, hogy Beyoncé húga 18 éves volt, amikor megszületett kisfia? Az énekesnő és akkori férje, Daniel Smith elég korán alapítottak tanácsot, Solange pedig 2017-ben egy tinikori önmagának írt levelében vallott arról, hogy mennyire rettegett. A környezete azt mondta, hogy túl fiatalon hoz egy másik életet a világra, de ő mégis úgy döntött, hogy megtartja a gyermeket, és nagyon örül annak, hogy így alakult.
Forrás: Lil Wayne: 16 évesen

A rapper mindössze 15 éves volt, amikor középiskolai barátnője, Toya Wright teherbe esett. Kislányuk, Reginae 1998-ban jött világra, a zenész ekkor alig 16 éves volt. Bár nem volt könnyű ilyen fiatalon helytállni szülőként, de sikerült nekik. Toyával ma már nincsenek együtt, de nagyon szoros a kapcsolatuk, ami nem csoda, hiszen 13 éves koruk óta ismerik egymást. A rapper lánya, Reginae pedig ma már színésznőként dolgozik!
Forrás: Aretha Franklin: 12 évesen

A tizennyolcszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő-dalszerző alig múlt 12, amikor első gyermeke, Clarence megszületett. Rá két évvel később, 14 évesen még egy kisfiú édesanyja lett. A gyermekek nevelésében nagymamája és testvére rengeteget segítettek, hogy Aretha zenei karrierje tovább szárnyallhasson. Az apa személye egész életében titok maradt a nyilvánosság előtt, és csak az énekesnő halála után egy évvel, egy kézzel írt hagyatéki nyilatkozatból derült ki, hogy Edward Jordantől volt mindkét gyermeke.