Galéria

6 legendás hollywoodi pár, akiknek fotójától te is nosztalgikus hangulatba jössz

Forrás:

1991-ben ismerkedtek meg, '93-ban össze is házasodtak és van egy közös lányuk, Ireland. 2002-ben elváltak és Baldwin jó ideje Hilaria férje, aki meg is ajándékozta 6 gyermekkel.


Forrás:

Tényleg azt hittük, hogy örökké együtt lesznek. '87-ben találkoztak, lett 3 csodálatos gyermekük, de a szerelem elmúlt. A mai napig kedvelik egymást, nagyon közeli barátok, azonban mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.


Forrás:

A mai napig gondolatban egy párként tekintünk rájuk, pedig azóta sok minden történt. Mintha csak egy párhuzamos univerzum lett volna Pitt és Angelina Jolie házassága. A rajongók mai napig reménykednek, hogy Jen és Brad egyszer egymásra találnak!


Forrás:

Ikonikus páros voltak, fiatalok, energikusak, meghódították a mozivásznat. Még két gyermeket is örökbefogadtak együtt, de az évek múlása és a házassági problémák nem tett jót a kapcsolatuknak. Ennek ellenére Nicole mindig pozitívan nyilatkozik volt férjéről!


Forrás:

Ők ketten nagyon édes pár voltak, igazi művészlelkek találkozása volt az övék. Két gyermekük közül Lily-Rose viszi tovább a családi hagyományokat. Szegény Depp azóta épp túl van egy nagyon csúnya váláson Amber Hearddel, akiért annak idején elhagyta Vanessat. 

Nemcsak valószínű, hanem biztos, hogy élete legrosszabb döntése volt.


Forrás:

A Gattaca sci-fi forgatásán ismerkedtek meg és jöttek össze, pár hónappal később össze is házasodtak, és megszületett lányuk, Maya, aki mára a Stranger Things főszereplője lett. Sajnos Uma és Ethan 2005-ben elváltak, de a kapcsolatuk nagyon baráti.