Galéria

Retuskirálynők: híres nők, akiknél rosszul sült el a Photoshop

Forrás: Kim Kardashian többször is került kellemetlen helyzetbe a képei miatt. Az irreális női alakot hirdető celeb, egyik emlékezetes retusálási bakija során a saját köldökét tüntette el csak, hogy hosszabbnak mutassa a hasát. Persze mondanunk sem kell, a kép miatt igazi komment cunamit indított el, méghozzá joggal.

(Lapozz a fenti az Insta-galériában a két másik fotóért is)
Forrás: Nehéz pontosan meghatározni, hogy mi lett elrontva ezen a 2015-ös fotón, de az biztos, hogy Grande gigantikus keze nincs arányban teste többi részével. A csinos énekesnő Kim Kardashianhoz hasonlóan mindig szeret tökéletesen mutatkozni, arra azonban ő sem gondolt, hogy talán jobb lenne mindent ugyanolyan méretűnek hagyni, ahogy azt Isten megteremtette.
Forrás: Ki gondolná, hogy még egy olyan tökéletes alakú modellnek is szüksége van a retusra, mint Miranda Kerr. A szépséges sztár azonban elkövette azt a hibát, hogy nemcsak a derekát, hanem a szőnyeget is sikerült karcsúsítania, amire bizony-bizony a rajongói hívták fel a figyelmét.
Forrás:

Bella Hadid 2020 márciusában került kínos helyzetbe, amikor a karantén időszakában egy bikinis szelfit posztolt magáról. Igen ám, csak arra nem figyelt, hogy a háttér is rendben legyen, így egy félbevágott párna lett a végeredmény.


Forrás: A dolgok kissé furcsává váltak 2021-ben, amikor Madonna szó szerint egy másik lány testére retusálta az arcát. A 63 éves énekesnő a „Rebel Heart” című albumának reklámozásakor tette közzé a fotót, de soha nem foglalkozott azzal a ténnyel, hogy lényegében kölcsönkérte a TikToker Amelia Goldie testét – és ez nyilvánvalóan összezavarta a rajongókat. Goldie felhívta Madonnát, de nem kapott választ a tettre. 
Kellemetlen...
Forrás: Az öregedés az élet természetes velejárója. Méltósággal viselni pedig sokkal kifizetődőbb, mint plasztikai sebészhez járni vagy elkövetni azt a hibát, amit a Kardashianok édesanyja, Kris Jenner. A mamának nem lehet könnyű a tökéletességet hajszoló lányai között, ezért ő maga is szívesen dob egy picit a képein. Igen ám, de annál cikibb nincs, amikor a másik fél úgy dönt, hogy ő inkább teljesen original módján osztja meg a képet a rajongókkal.