Galéria

Sztárok, akik pont úgy viselkedtek egy híresség oldalán, mint bármelyik rajongó

Forrás:

A sármos legenda 2013-ban ment be Selena öltözőjébe egy koncert után, hogy autogrammos kártyát kérjen a gyerekeinek. Amikor kiment, Selena állítólag bebújt a sminkasztala alá és ujjongott, mert nem hitte el, hogy ez megtörtént.


Forrás:

A szabadszájú rapper 2016-ban tweetelte ki, hogy mennyire imádja a Born This Way énekesnőjét, és azt is felfedte, hogy tinédzserkorában Gaga volt az etalon számára. Amikor végre találkoztak az életben, teljesen ellágyult az amúgy kemény Cardi B.


Forrás: Hihetetlen, de már oly' rég volt a kétezres évek időszaka, hogy Avril “veteránnak” számít a popszakmában. 2019-ben találkoztak Eilish-sel, aki posztjában megköszönte Lavigne-nek, hogy hatással volt a zeneiségére. Arca mindent elárul!
Forrás:

Ki hinné, hogy egy Oscar-díjas színésznek is 2019-ig kell várnia, hogy találkozhasson gyermekkorának rajongott énekesnőjével? Pedig a két Emma csak ekkor futott össze, miután Stone már évekig beszélt rajongásáról a Spice Girls iránt.


Forrás:

Adele, amikor először találkozhatott Queen B-vel, a beszélgetés után sírógörcsöt kapott és kimenekült az erkélyre. Amikor pedig elhozta a Grammyt Bey orra elől, azt mondta, hogy ő maga az énekesnőre szavazott.


Forrás:

A színésznő karrierje bő egy évtizede, hogy szárnyal, míg Madonna 40+ éve a pop királynője. A rajongott találkozást meg is örökítették egy igen vicces felvételen.


Forrás:

A tehetséges énekesnő keményen küzdött, hogy karriert építsen. Hasonlóan az őstehetség Meryl Streephez képest, aki valljuk be, sokak számára lehet bálvány. Kelly egy Golden Globe-on találkozhatott a színésznővel, aminek a pillanatát egy párnára is feltették.