Galéria

6 filmadaptáció a Netflix, HULU és HBO Max kínálatában, amit mindenkinek látnia kell

Forrás:

Sokak szerint ez a széria a koronázatlan király a filmes adaptációk között, ráadásul már direktben streamingre készült. A történetet és a szereplőket mindenki ismeri, hamarosan pedig megérkezik a spin-offja is.


Forrás:

Rengeteg módon és színésszel dolgozták már fel a híres brit nyomozó és társa, Watson történetét. Arthur Conan Doyle regényeinek egyik legkiválóbb filmes adaptációja a Benedict Cumberbatch főszereplésével forgatott széria.


Forrás:

Kevesen ismerik Jennifer Lawrence ezen munkáját, pedig a 2010-es dráma is hozzájárult karrierje alakulásához. Daniel Woodrell regénye alapján készült és a kritikusok szerint lenyűgöző, vibráló, megrázó, tökéletes koncepció.


Forrás:

A hat évadot megélt sorozat Elmore Leonard „Fire in the Hole” című novelláján alapul. A főszereplő Timothy Olyphant egy modern westernhőst alakít, aki nagyon izgalmas és veszélyes kalandokat él át.


Forrás:

A különleges és megindító film 1994-ben készült, Stephen King kisregénye alapján. A főszereplők Tim Robbins és Morgan Freeman. A történet egy börtönben játszódik, ahova a főhős ártatlanul kerül be, kettős gyilkosság vádjával.


Forrás:

Elena Ferrante bestselleréből készült olasz-amerikai dráma sorozat, amelyben az idős főszereplő legjobb gyermekkori barátnője eltűnik. Ő pedig elkezdi feleleveníteni fiatalkoruk hihetetlen kalandjait.