Galéria

5 háztartási cikk, amiről nem is sejtetted, hogy szexjátékként is szolgálhat

Forrás: Bár nagyon jók a kedvenc koktéljaink lehűtésére, a jégkockák tökéletesek lehetnek a párunk izgatására is. Az előjáték során lassan húzz végig egy kockát a mellbimbóján, majd a törzsén, végül a hímvesszőjén. A hideg és nedves érzés garantáltan meghozza a kedvét egy szenvedélyes szexhez.
Forrás: Ugyanolyan vibrációs képességekkel rendelkezik, mint bármelyik vibrátor, így lényegében tökéletes lehet az önkielégítésre. A lényeg, hogy fertőtleníts, legyen minden nagyon tiszta, és biztos, ami biztos, húzz fel rá egy óvszert. Szigorúan csak csiklóizgatásra!
Forrás: Minden nő kedvence a zuhanyfej, amely konkrétan a legjobb házi vibrátor. Mindössze egy reggeli vagy esti zuhanyra van hozzá szükség és széttett lábakra. A többi pedig jön magától. Arra azonban érdemes figyelni, hogy a víz inkább hidegebb legyen, mint meleg.
Forrás: Néha pont attól lesz izgató az együttlét, hogy megszabjátok egymásnak a határokat. A ragasztószalaggal óvatosan tudjátok kikötözni egymást, ha megvan a bizalom a kapcsolatban!
Forrás:

Talán mondanunk sem kell, de egy mosógép remek felület lehet a szexhez! Leginkább akkor, amikor centrizik, hiszen a folyamatos rezgés csak még inkább felcsigázza a hangulatot. Ne fogjátok vissza magatokat!