Galéria

Egy kis nosztalgia: ilyenek voltak régen és most az Addams family szereplői

Forrás: Christina tehetsége már a Sellők című filmben is megmutatkozott. Az Addams Familyben nyújtott alakításával pedig még a legnagyobbak elismerését is bezsebelhette. Bár egy ideig nem igazán lehetett hallani róla, a 2000-es években mégis teljes erőbedobással tért vissza. Olyan alkotásokban láthattuk, mint A rém, a Bel Ami – A szépfiú vagy a Percy.
Forrás:

A szépséges színésznő a készülő Wednesday sorozatban is visszatér, illetve két gyermek büszke anyukája.


Forrás:

A zseniális színésznő a 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb sztárjának számított. Hírnevén pedig még nagyobbat dobott, hogy Jack Nicholson barátnője is volt pár évig. Az Addams Family sikere után még több film főszereplőjének kérték fel, és napjainkban sem állt le a színészettel. Legutóbb A francia kiadásban láthatta a közönség, de a jövőre debütáló John Wick: 4. felvonás akciófilmben is láthatjuk.


Forrás: Napjainkban is nagyszerűen fest a kereken 70 éves színésznő.
Forrás: A színészt elsősorban a Vissza a jövőbe filmekből ismerheti a világ, ami nagyszerűen megalapozta a karrierjét, ezt pedig csak tetőzte a merőben más Addams Family, amelyben az introvertált és furcsa Gordon Cravent kellett életre keltenie. Az alakítása lenyűgöző volt, akárcsak ő maga. De, ha ez nem lenne elég, 31 évvel a film után is aktívan színészkedik.
Forrás:

A színész 5-ször nősült meg, legutoljára 2016-ban. Gyermeke viszont nem született.


Forrás: A ma 41 éves színészről talán csak ez az egy szerep jut az eszébe mindenkinek, holott olyan alkotásokban láthattuk még, mint a Karácsony Connecticutban és a Lesz ez még így se! Ma azonban inkább háttérmunkával foglalkozik, a színészetet pedig teljesen maga mögött hagyta.
Forrás: A magánéletében sem volt szerencsés, ugyanis még nem sikerült megállapodnia.
Forrás: A ma 73 éves színész sokak számára lehet félelmetes, hiszen több, mint 2 méter magasra nőtt és a külseje sem szokványos. Leginkább horrorfilmekben vállalt szerepet, így nem csoda, hogy az Addams Familyben is ő kapta a Lurch szerepét. Carelt egyébként legutóbb a Stephen King filmadaptációban, az Álomdoktorban láthattuk.
Forrás:

A színész különleges adottságai miatt nagyon kelendő Hollywoodban. A rendezők kifejezetten kapkodnak érte, ha egy-egy horrorkarakter szerepét akarják vele életre kelteni. Feleségével két gyermekük született és Los Angelesben élnek.


Forrás: Végezetül pedig mindenképpen szeretnénk említést tenni Raúl Juliáról, aki Gomez Addamset, a család fejét alakította. A színész 1994-ben, mindössze 54 évesen hunyt el. 199-ban diagnosztizáltak nála rákot, majd egy évvel később agyvérzést kapott, kómába került, és többé nem ébredt fel.