Galéria

Ők voltak a 2000-es évek legszexisebb sztárpasijai

Forrás:

A latin szívtipró a huncut kis mosolyával nálunk is látható volt sok szerepben, de a tengerentúlon sokkal ismertebb, hiszen manapság pl.valóságshow-k házigazdája. Lopez jó barátja Eva Longoriának, Beckhaméknek és Ricky Martinnak is, felesége Courtney Laine Mazza.


Forrás: Mai napig forgat, de csak kisebb produkciókban. Legutóbb a Saved by the Bellben játszott.
Forrás: A színész, aki az Ármány és szenvedély című sorozatban játszott a 90-es években, rövidesen olyan szériákban tűnt fel, mint a Sötét angyal, a Smallville és a Dawson és a haverok. Majd jött az áttörés az Odaáttal!
Forrás:

Nem fog rajta az idő, Ackles pont olyan vonzó, mint amikor berobbant az Odaát sztárjaként. Bár egyéb szerepekben alig volt látható, a széria biztosította számára az állandó sikereket, hiszen 15 évig futott. Most a The Boys újdonsült szuperhőseként arat hatalmas sikereket. Felesége 2010 óta a szintén színésznő, Danneel Ackles.


Forrás:

A Narancsvidék jófiúja a szomszéd srác imidzsét képviselte Hollywoodban, de ez nem volt elég a tartós sikerekhez. Noha a filmezést hátrahagyta, a legfontosabb dolgot ennek köszönheti: szerelmét, Leighton Meestert.


Forrás:

Ma már két gyermekük van!


Forrás:

Nagy nevekkel szerepelt egy lapon, és jó pár vidám pillanatot köszönhetünk neki a szerelmes vígjátékok (40 nap 40 éjszaka) miatt, de drámai oldalát (Pearl Harbour) is számtalanszor megmutatta. Ezért is különös, hogy aztán jó időre búcsút intett a szakmának.


Forrás:

Most volt egy emlékezetes visszatérése a Fortune hadműveletben. Josh a párkapcsolatában is új utakra lépett, 2021 óta házas Tamsin Egertonnal.


Forrás:

Rengeteg tini szériában borzolta a kedélyeket szoborszerű testével (elsősorban a Tuti Gimivel aratott nagy sikert), és lányok milliói csorgatták a nyálukat utána.


Forrás:

Mára letűnt a filmes listákról, 2015-ben pedig feleségül vette a szintén színészkedő Sarah Roemert.


Forrás:

Számos filmben szerepelt, aztán egyszer csak eltűnt. Mindenki azt gondolta, hogy tartósan A-listás lesz, de végül a nagy hullám lecsengése után háttérbe vonult.


Forrás:

Viszont azóta is boldog házasságban él Sarah Michelle Gellerrel, akivel az ismeretséget filmjeiknek köszönhetik.