Galéria

A brit királyi család kedvenc üdülőhelyei

Forrás: Margit hercegnő rajongott a karibi térségben található Mustique névre keresztelt magánszigetért. Egykori házát, a Les Jolies Eaux-t ma már bárki kibérelheti, aki megengedheti magának a magány adta sziget luxusát. Egyébként Katalin és Vilmos is sok időt töltött itt régebben, sőt 2019-ben a gyerekekkel együtt mentek oda nyaralni.
Forrás: Margit hercegnő és férje, Antony Armstrong-Jones 1967-ben a Bahamákon nyaraltak, és ámulatba ejtette őket a hely atmoszférája, így nem csoda, hogy idén márciusban,  karibi körútjukon Vilmos és Katalin is azt nyilatkozta, hogy ide mindenképpen szeretnék egy szép napon elhozni gyermekeiket is.
Forrás: Károly herceg és Diana 1987-ben Mallorcára vitte Vilmost és Harryt nyaralni, ahol a spanyol királyi családnál szálltak meg. A hercegné annyira megszerette Spanyolország legnagyobb szigetét, hogy a következő évben visszatért.
Forrás: Diana 1993-ban fiaival ment nyaralni a karib-tengeri szigetre és a források szerint a Montpelier Plantation Estate-ben szálltak meg.
Forrás:

Károly herceg a mai napig szívesen síel a svájci Alpokban található Klostersben, ahol még két felvonót is elneveztek róla. Továbbá még azért is érdekes ez a kis svájci falu, mert a nagy nyilvánosság számára itt lett egyértelmű az, hogy Vilmos és Kate Middleton között több van, mint barátság, ugyanis még 2004-ben ők is ide mentek síelni közösen. Klosters egyébként nemcsak síparadicsomnak páratlan, hiszen nyáron is remek túraútvonalakat kínál a turisták számára.


Forrás: Károly herceg és Kamilla az elmúlt években Korfura jár kikapcsolódni, ami azért is egy különleges sziget a család számára, ugyanis itt született Fülöp herceg 1921-ben.
Forrás: A brit királyi család kedvenc nyaralóhelye a norfolkban található Sandringham Estate, ahol a hagyományoknak megfelelően a karácsonyt és az újévet is töltik. Ettől eltekintve a Norfolk egyébként egész évben látogatható.
Forrás: A család másik népszerű, általában nyáron használt rezidenciája a
Balmorali kastély. Erzsébet királynő hosszú évek óta itt tölt minden egyes augusztust családja társaságában. Eugénia hercegnő egyszer úgy nyilatkozott, hogy szerinte nagymamája itt a legboldogabb, a sok séta, piknik, imádott kutyái és szerettei figyelme ugyanis mindig feltölti itt az idén már 96 éves uralkodót.
Forrás: Vilmos herceg gyerekként még szüleivel és öccsével együtt járt ide, majd Katalinnal is jó párszor megfordult ezen Kelta-tengeren elhelyezkedő szigetcsoporton, amit sokan Anglia egy cseppnyi trópusaként emlegetnek, fehérhomokos partja, azúrkék vize és paradicsomi környezete miatt.
Forrás: Harry herceg jó ideje visszajáró vendég Botswanában, így nem meglepő az sem, hogy Meghant is ebbe a dél-afrikai országba vitte magával harmadik randijukon, mert tudta, hogy itt kellő minőségi időt tudnak kettesben tölteni és állítólag a Meno a Kwena nevű hotelban szálltak meg. Majd egy évvel később szintúgy ide utaztak vissza megünnepelni a sussexi hercegné születésnapját.