Galéria

4 sztár, aki elmesélte, hol és mikor vesztette el a szüzességét

Forrás:

Chris Evans 17 éves kamasz volt, amikor elveszítette és annyira büszke volt magára, hogy azonnal hazarohant elmondani az anyukájának. „Azok voltak életem legjobb évei. Siettem haza és egyből mondtam anyának, hogy megcsináltam. Nem tudtam, mit teszek, de szerintem megcsináltam!” – mesélte 2017-ben Seth Meyersnek.


Forrás:

A Harry Potter-filmek sztárja, Daniel Radcliffe 16 éves volt, amikor elveszítette a szüzességét egy nála idősebb nővel. „Azok közé tartozom, akiknek már az első is tök jó élmény volt. Valaki olyannal voltam, akit jól ismertem. De azért boldogan mondhatom, hogy azóta még jobb a szexuális életem” – mondta 2014-ben az amerikai Elle magazinnak.


Forrás:

Miután a Trónok harca hőse, Jon Snow a fogadalma ellenére elveszítette a szüzességét, az őt megformáló színész is kitálalt a sajátjáról. „Igazi tinis dolog volt egy buliban. Valószínűleg túl fiatal voltam még akkor hozzá” – árulta el Kit Harington korábban.


Forrás:

Katy Perry nem csinált belőle titkot, hogy 16 évesen egy autó első ülésén veszítette el a szüzességét, miközben Jeff Buckley Grace című albuma ment a lejátszón. Az énekesnő 2014-ben azt mondta, nem bánta meg, hogy így történt és a mai napig szereti ezt a zenét.