Galéria

4 kérdés, amit tegyél fel magadnak mielőtt lefekszel valakivel

Forrás: Ezt ugyan nem az első szex előtt fogod tudni, de tény és való, hogy a szerelem nyomós indok tud lenni, ha meg akarjuk lépni a kéj szintjét is. Kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretsz az illetőben, milyen tulajdonságai fogtak meg és ami a legfontosabb, mélyen legbelül mindent megtennél-e érte. Ha erre igen a választ, akkor nem is kérdés, hogy ideje ágyba bújni vele.
Forrás: Sokan megfelelési kényszerből vagy a párjuk unszolása miatt érzik úgy, hogy eljött az ideje a szexnek. Ezt azonban mindenkinek magának kell eldöntenie. Ne mások véleménye vagy a partnered türelmetlensége legyen a döntő, hanem az, hogy te mit akarsz. Ráadásul, ha a pasid türelmetlenül áll a dologhoz, gondolkozz el azon is, hogy biztos a megfelelő emberrel vagy-e együtt.
Forrás: A szex sosem számít jelentéktelennek, éppen ezért az sem, kivel csináljuk. Ha valakivel komolyabban képzeljük el a kapcsolatot, akkor nem árt az együttlét előtt kicsit jobban megismerni. Az, aki valóban értékel és becsül minket, az sosem fog sürgetni és nem is állít elénk elvárásokat.
Forrás: Ez sajnos egy olyan kérdés, amire csak közben vagy csak utána tud válaszolni az ember, de tény, hogy a vonzás törvénye ebben az esetben is életképes, így ha pozitívan állsz az első alkalomhoz és ahhoz is, hogy jó lesz, akkor nem fogsz csalódni.