Galéria

Sztárok, akik teljes imidzsváltáson mentek át karrierjük kezdete óta

Forrás:

Táncoló-éneklő tinibálványból az idők során igen komoly színésszé avanzsált, akit elég sokrétű szerepekre választanak ki. Mai napig énekel, de már nem úgy, mint régen, nem is ez a fő vonal az életében, a színészkedés átvette a helyét. Magánéletében pedig boldog családfenntartó Jessica Biel mellett.


Forrás:

Az egyik leglazább rocksztár volt, akiért tinilányok milliói rajongtak a Limp Bizkit koncerteken. Manapság Durst őszes halántékú, megfontolt és komoly zenei producer és rendező, saját lemezkiadó céggel. Mindkettő területen nagyon sikeres egyébként, zenészként és producerként is!


Forrás:

Hannah Montana szerepében egy világgal hitette el, hogy ő egy szende, de érces hangú kislány. Tehetsége és hangja azonban utat tört magának, és ma már mindenki tudja, hogy igazi személyisége sokkal füstösebb. Vadóc énekesnő lett belőle, aki nem fél semmitől, a véleményét mindig kimondja, és ezzel rengeteg rajongót gyűjtött magának!


Forrás:

A Doktor Szöszivel berobbant az élvonalba, de a korábbi filmek szőke, tinédzser imázsát továbbra sem tudta levetkőzni. Azonban pár év múlva Reese fajsúlyosabb, komolyabb karakterek bőrébe is bátran belebújt, és kiderült, a producerkedés sem megy neki rosszul. Napjainkban a színészet mellett az egyik legsikeresebb üzletasszony a filmes világban, a hamarosan megjelenő Ahol a folyami rákok énekelnek film egyik producere is ő lett. Nem mellesleg pedig falja a könyveket, imád olvasni és ajánlókat is készít.


Forrás:

Szívtipró tinibálványból öko-apu lett Ian, aki a Vámpírnaplóknak köszönhet szinte mindent. Voltak még kisebb szerepei, de ma már jóval ritkábban szerepel, hiszen az életében más vette át a főszerepet. Ez akkor változott meg, amikor családot alapított, lelkes környezetvédő, illetve az UNEP jószolgálati az nagykövete lett.


Forrás:

Parti-őrült, affektáló milliárdos csemetéből Paris az évek során decens, nyitott, a gasztronómiát kutató feleséggé vált. Ráadásul nem is olyan régen ő maga leplezte le egy dokumentumfilmben, hogy az egész “buta szőke” jelenség egy zseniálisan felépített marketing volt, a hanghordozását is beleértve.