Galéria

Híres párok, akik egy életre terveznek egymással, de a házasságot inkább nem kérik

Forrás: 2007 óta alkotnak egy párt és 3 közös gyermekük született. Ettől függetlenül nem kötöttek házasságot, de állításuk szerint nem is ettől lesz egy kapcsolat teljes. Diesel szerint a humor, az összetartás és az egymás iránti szeretet tartja őket össze.
Forrás: A két színésznő először a 2000-es évek elején találkozott egy partin, de csak 2015-ben kerültek intim kapcsolatba egymással. Később Paulson megerősítette szerelmüket, méghozzá elég romantikus módon: „Amit határozottan kijelenthetek, az az, hogy szerelmes vagyok, és ez a személy történetesen Holland Taylor.”
Bár nagy köztük a korkülönbség náluk keresve sem találni boldogabb párt Hollywoodban.

Forrás: 2013 óta alkot egy párt a Jóbarátok színésznője és a Snow Patrol énekese. Egy koncerten ismerkedtek meg egymással, ahol annyira lenyűgözte Courtney-t Johnny esze és kedvessége, hogy egy percig sem volt benne kétely, hogy vele szeretne lenni. Ettől függetlenül nem terveznek összeházasodni, mondván, hogy az csak egy papír, míg az érzelmeiknél biztosabb nincs a világon.
Forrás: Lauren Graham és Peter Krause érdekes módon testvéreket alakítottak a Vásott szülők című filmben, 2010 óta viszont a munkakapcsolatból szerelem lett. Ennek már 12 éve, de boldogabbak nem is lehetnének. Mindig ügyeltek rá, hogy ne nyilatkozzanak a kapcsolatukról, ami úgy fest jó taktika volt, hiszen sosem merült fel bennük a szakítás.
Forrás: Tilda Swinton és Sandro Kopp művész 2004 óta szeretik egymást. A pár a Narnia krónikái forgatásán találkozott először és azóta sem szűnt meg a kettőjük közti szövetség. Bár egymás mellett akarják leélni az életüket, sosem fogják egy papírral megpecsételni ezt, amit így magyarázott a színésznő: 
„Szerintem sokkal többen élnek úgy, ahogy mi – igazi szeretetben és támogatásban –, mint amennyit az újságok elhitetnének. Azt hiszem, az újságok szeretik a drámát, és mi egy elég drámamentes pár vagyunk. Elég unalmasnak hangzik."
Forrás: Graham és Winfrey 1986-ban találkoztak egy adománygyűjtésen, és azóta is együtt vannak. Winfrey többször is kijelentette, hogy soha nem akar férjhez menni, és gyereket sem tervezett. Ezt pedig azóta sem bánta meg. „Nem maradtunk volna együtt, mert a házasság másfajta létet igényel ezen a világon” – jelentette ki Winfrey 2017-ben.