Galéria

5 dolog, ami azonnal felforrósítja a hangulatot a szexben

Forrás: Egy combfix, egy ostor, egy álarc, esetleg egy paróka óriási vágyfokozó az ágyban. Természetesen nincs kőbe vésve, hogy régóta együtt élő, esetleg friss szerelmesek próbálják ki, de az biztos, hogy emlékezetes és igen vad együttlétben lesz része mindkét félnek.
Forrás: Nem is gondolnánk, milyen nagy szerepe van az illatoknak a szexuális vágyunk felperzselésében. Egy finom illatgyertya, egy csokor levendula mind nyugtató hatásúak, így aki egy picit felturbózná magát és a párját, annak érdemes bevetnie ezt az egyszerű praktikát.
Forrás: A zene ellazít, lenyugtat és ráhangol minket a párunkra egy nehéz, stresszes munkanap után. Akár van kedvenc közös számunk, akár nem, igyekezzünk valami olyan dalt választani, amely mindkettőknek a kedvencei között van. Egy jó zene ugyanis nagyszerű alapot tud adni egy szenvedélyes szeretkezésnek.
Forrás: Nemcsak szingliként érdemes használni ezeket a csodás játékszereket, hanem párkapcsolatban is. Aki látta a 365 nap: Ma részét, az nagyon jól tudja, hogy kiváló segédeszközként tud szolgálni, mindkét fél számára.
Forrás: Az én személyes kedvencem, amely hallásra vicces lehet. Sőt, kicsit félünk is tőle, hiszen gyorsan kieshetünk a szerepünkből, ha nem koncentrálunk megfelelően. Ám, ha egyszer ráérez valaki az ízére, könnyen találhat ki szerepjátékokat, amelyeket napról napra meg is akar csinálni a párjával. Nagyszerű fűszert tud adni egy kapcsolatnak.