Galéria

9 alkalom, amikor Reese Witherspoon és a lánya, Ava összeöltöztek

Forrás:

Anne Hathaway 2014-ben egy szűk, kétrészes piros szettben érkezett a MET-gálára, akkor minden tökéletesnek tűnt. Csak később árulta el, úton a helyszínre tüsszentett egyet az autóban, amitől a ruha szétszakadt. Azonnal be kellett szaladniuk egy szállodába, ahol egy kedves varrónő kihúzta a bajból a színésznőt.


Forrás:

Selena Gomez csak úgy tündökölt 2020-ban a Hollywood Beauty Awards-on púder színű ruhácskájában, a szett tökéletes választásnak tűnt. Minden rendben is volt addig, amíg a fotósoknak kellett pózolnia. Később azonban az asztalnál rádöbbent, annyira alacsonyra vannak szabva a ruha ujjai, hogy egy pohár vizet sem fog tudni inni. Nem tudta felemelni benne a karját…


Forrás:

Blake Lively mindig nagyon odateszi magát, ha a MET-gáláról van szó, ez így volt 2018-ban is. Egyedi tervezésű ruháját a Versace dizájnerei alkották, 600 órán át hímezték és díszítették. A színésznőnek egy komplett buszt kellett kibérelnie ahhoz, hogy a ruha eljuthasson az esemény helyszínére.


Forrás:

Bella Hadid egy Alexander Wang kezeslábast viselt a 2017-es MET-gálán, az izgalmas ruha apró kristályokkal volt kirakva. A látvány szép volt, de a szupermodell később elárulta, szenvedés volt viselni, mert olyan szűk volt, hogy alig tudott járni benne, ráadásul egész este nem tudott elmenni a mosdóba. Ha ugyanis levette volna, soha többé nem tudja újra magára szuszakolni.


Forrás:

Kim Kardashian úgy döntött, elintézi, hogy Marilyn Monroe egyik csodaszép ruháját viselhesse a 2022-es MET-gálán. Az ’50-es évek szexszimbóluma annak idején ezt az aranyozott rucit viselte John F. Kennedy születésnapján. A két nő már első ránézésre teljesen más alkat, így Kimnek három hete volt arra, hogy leadjon 7 kilót. A bravúr sikerült neki, ám a fenekére így sem volt jó Monroe meseszép ruhakölteménye.


Forrás:

Nem titok, hogy a sztároknak általában szükségük van egy-két asszisztensre ahhoz, hogy igazán szépek tudjanak lenni a vörös szőnyegen. Nos, Cardi B-nek a 2019-es MET-gálán 10 fős csapata volt, akiknek az volt a feladatuk, hogy „kordában tartsák” a vörös ruhacsodát.