Galéria

Sztárok, akiknek megdöbbentően szokatlan szokásaik vannak

Forrás: Az X-Faktor és a Got Talent atyja egyszerűen imád fára mászni, de ami ennél is érdekesebb, hogy reggel kötelezően mesével kezdi a napot. Állítása szerint nagyszerűen hatnak az idegeire a rajzfilmek, sőt még jó kedvre is derül.
Forrás: Angelina Jolie időnként szeret rovarokat és pókokat enni. Sőt, a gyerekei is szívesen falatoznak a bogaras étekből. A híres színésznő nem az egyetlen sztár, aki az étrendje részévé tette a rovarokat: Nicole Kidman, Zac Efron és Justin Timberlake is nagy kedvelője a rovarevésnek.
Forrás: A piócákat számos kultúra használja az emberek egészségének és fiatalságának megőrzésére. Demi Moore is heti rendszerességgel veszi igénybe őket. A színésznő szerint az általa használt piócák segítenek méregteleníteni a vérét.
Forrás: Férje szerint Victoria Beckham 25 éve minden nap ugyanazt az ételt fogyasztja. A divattervező híresen ügyel a megjelenésére és az alakjára, ezért kizárólag grillezett hal és a párolt zöldség kerülhet a tányérjára. A kérdés csak az, hogyan nincs ettől rosszul 25 éve?!
Forrás: Míg a világon élő emberek nagy százaléka hisz a babonákban, addig Christian Bale-re ennek az ellenkezője igaz. A színész kifejezetten olyan dolgokat csinál, amelyek szerint balszerencsés lesz. Többek között létrák alatt sétál át, tükröket tör össze és imádja a fekete macskákat is.
Forrás: Most azt hihetnénk, hogy biztos a sporthoz vagy a szépségápoláshoz van köze. De nem! Jennifer Anistonnak is vannak furcsa szokásai. Minden repülés előtt először a jobb lábával száll fel a gépre, majd megérinti a repülőgép külsejét.
Forrás: Az énekesnő egyik kedvenc elfoglaltsága az alvás, ami önmagában még nem olyan furcsa. Az azonban már igen, ahogy teszi ezt. Mariah napi 15 órát alszik, méghozzá 20 párásítóval a hálójában. Állítása szerint emiatt olyan tökéletes a hangja.
Forrás: Brad Pitt nem szeret szappant használni, mert szerinte túl sok méreganyagot tartalmaz. Ehelyett citromból, almaecetből és vízből készült házi oldatot használ, amely sokkal jobb a környezet számára.