Galéria

Benniferéken túl! Híres párok, akiket egy egész világ látna újra együtt

Forrás:

Aniston mindenki kedvence, ezért milliók döbbentek le, amikor Pitt elhagyta Angelina Jolie-ért. Persze biztosan más okok is voltak a háttérben, de a legendás színészek azóta is nagyon jóban vannak. Sok rajongó pedig kicsit sem bánná, ha ismét egymásra találnának.


Forrás:

Szerelem volt első látásra az övék a nyolcvanas években, amikor forogtak a klipek, és a két kultikus személy egymásra talált. 1985-től 4 éven keresztül voltak házasok és művészileg is nagyon inspirálták egymást, de a hatalmas lánggal égő szerelem felemésztette a kapcsolatot. Ettől függetlenül nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással azóta is, és valljuk be: még mindig imádnánk őket együtt.


Forrás:

A fiatalság és a karrier beindulása mindkettejüknek jól állt, bájosak voltak együtt, meg akarták hódítani a világot. De idővel eltávolodtak egymástól. Pedig egy egész világ szurkolt nekik, hátha adnak még egy esélyt kapcsolatuknak.


Forrás: A zenész és az egzotikus külsejű színésznő 1987 és 1993 között voltak hazások. Szerelmükből egy gyermek, Zoë Kravitz színésznő született. Válásuk után is irigylésreméltó maradt a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy Lenny egyik legjobb barátja lett Lisa új férje, Jason Momoa. 

Sajnos év elején derült ki, hogy Momoa és Bonet elválnak, így sokakban merült fel, hogy esetleg Benniferék után Lenny is visszatalál volt nejéhez.
Forrás: A gyönyörű orosz modell és a színész 2015-ben szerettek egymásba, két évre rá pedig megszületett kislányuk, Lea. 2019-ben ugyan külön utakon folytatták, mégis csodás maradt a viszonyuk. Ennek már 3 éve, de még mindig ugyanúgy szeretik és támogatják egymást. Ezért is reméljük, hogy új esélyt adnak majd egymásnak.
Forrás: Az egyik legérdekesebb tévés pár kapcsolata igencsak régre nyúlik vissza, hiszen több produkcióban is együtt játszottak, valamint a való életben is egymás párjai voltak. Bár ennek már több éve, még mindig sok rajongó látná őket együtt. Nem véletlenül, hiszen gyakran érkeznek együtt a vörös szőnyegre