Galéria

Híres magyar emberek, akik sok gyermeke van

Forrás:

Schobert Norbinak és Rubint Rékának egy nagy lánya és két fia van, akik legalább olyan ambiciózusok, mint szüleik. Lara nagyon népszerű a közösségi médiában is, míg Norbi(ka) a szüleihez hasonlóan a sportos megjelenés nagykövete lett, kisöccsük, Zalán pedig élvezi a nagy családi életet.


Forrás:

Till Attilának három fia van: Andor, Simon és Félix, akik közül a legkisebb is már a kamaszkor küszöbén áll. A kedvelt műsorvezető, és felesége, Kriszta hatalmas összhangban nevelik gyerekeiket, és szeretnék, ha széles látókörű felnőttek válnának belőlük.


Forrás:

Gerendás Péternek 9 gyermeke van, közülük vannak, akik már felnőttek és együtt zenélnek legendás édesapjukkal. Családi zenekaruk különleges színfolt a hazai és a nemzetközi zenei palettán, Gerendás Dániel pedig elismert dobos apukája mellett.


Forrás:

Kovács Ákos énekes, a Bonanza Banzai egykori frontembere igazi zenei ikonná vált hazánkban, és a szép karrier mellett egy csodálatos társra is akadt. Feleségével, Krisztával nagy harmóniában élnek, a nő erős hátországot jelent Ákosnak, így meg sem álltak négy gyermekig.


Forrás:

Szandi és férje, Bogdán Csaba akkor lettek egy pár, amikor az énekesnő még csak 16 volt, szerelmük azonban töretlen és csak erősebb lett az évek során. Három gyermekük közül a legnagyobb, a 21 éves Blanka nemrég költözött ki Amerikába.


Forrás:

Papadimitriu Athina színésznő lányai híresek a hazai filmiparban, ők a Trokán lányok. Nóra és Anna is elismert színészek, apjuk pedig Trokán Péter. Athinának van egy harmadik lánya is, későbbi kapcsolatából, ő Réka, aki viszont a zenei pályát választotta.


Forrás: Az X-Faktor 3. évadának nyertese öt gyermek apukája: a legkisebb családtag néhány héttel ezelőtt született meg.