Galéria

2022-ben ezek a hajszínek hódítanak a mesterfodrászok szerint

Forrás:

A „Money Piece” melír

Az elmúlt évek egyik legvadabb trendje a „Money Piece” melír, ami azt jelenti, hogy a választékod két oldalán egy-egy tincset melíroznak csak, ezzel extra látványosan kiemelve az arcodat. Ráadásul ehhez a stílushoz gyakran feltűnő színeket választanak, piros, narancssárga, zöld és kék is jöhet!


Forrás:

A „pont jó így” haj

A természetesség az élet minden területén nagyon trendivé vált az elmúlt pár évben, így a divatot, hajtrendeket se kerülte el. Elképesztően finomnak és nőiesnek hat, ha hagyod a hajadat olyannak, amilyen. Ilyenkor érvényesülhet a haj valódi textúrája, a hullámai, göndörségei. Angol nyelvterületen ezt hívják „pont jó így” hajnak.


Forrás:

Hajkontúrozás

2022 előtt kontúrozni csak sminkelés során volt szokás, most azonban a fodrászok is ezt teszik. Ez egy festési technika, aminek a lényege, hogy az arcformádnak megfelelően olyan stratégiai pontokon helyeznek el a hajadban melírcsíkokat, hogy a lehető legüdébb, legfrissebb hatást érjék el.


Forrás:

Menő lenövés

Néhány évvel ezelőtt még rohantál a fodrászhoz, ha pár milliméter lenövést láttál a tükörben a fejed tetején, most azonban az a trendi, ha nem teszel ellene semmit. A kategória legszebbje az a frizura, ahol a hajtő és a hajhossz között maximum egy-két árnyalat eltérés van. Bármilyen hajszínből előállítható, nőies és nagyon vagány!


Forrás:

Rétegek a ’90-es évekből

Emlékszel a Jóbarátok Rachel frizurára? Ha szeretted, akkor most nagyon fogsz örülni, ugyanis a kilencvenes évek kedvence, a csapott, rétegesen vágott egyenes frizura újra hódít. Adsz neki egy esélyt?