Galéria

5 dolog, amit sose mondj ki szex közben

Forrás: Nekünk se a legkomfortosabb úgy együtt lenni, amikor épp nem volt időnk gyantázni vagy borotválni, de az együttlétnek nem is a szőrszálakról kell szólnia. Mielőtt kicsúszna ez a mondat a szádon, számolj el háromig és gondolj bele, hány olyan alkalom volt, amikor véletlenül nálad sem jutott idő a szőrtelenítésre.
Forrás: Biztos mindannyian estünk már bele abba a hibába, hogy pont egy szenvedélyes és vad szeretkezés előtt ettünk egy fokhagymás lángost. Nos, itt még csak nem is a fokhagymás lángos a lényeg, hanem a szenvedélyes szeretkezés. Az a férfi, aki ennek ellenére sem tudja magát átadni a vadulásnak, az nem is biztos, hogy vadulni akar...
Forrás: Egy fáradt munkanap végén jól esik, amikor egyből a nyakadba ugrik a szerelmed, ugye? Hát, ha még egyből meg is kíván, úgy ahogy vagy... Ezért sem érdemes elrontani a pillanatot azzal a mondattal, hogy: "még nem fürödtem meg..." Hidd el, hacsak nem edzés után vagy, nem lesz probléma!
Forrás: Nagyon jók a közös kajálások és Netflix nézések. De ezeknek is megvan a maga ideje. Nem két póz között kell beközölni, hogy épp mire fáj a fogad, hiszen ilyenkor egy férfi (és mellesleg nő) semmi mást nem akar hallani, csak azt, hogy őt akarod felfalni. Vedd elő a tejszínhabot vagy a nutellát, és legyetek kreatívak az ágyban!
Forrás: Ha fáj, azt az esetek többségében mindig jelzik a felek. Nekünk sem jó, ha az élvezet helyett csak a szánkat húzzuk, és ez fordítva is igaz. Szóval felejtsétek el ezt a kérdést és koncentráljatok inkább a lényegre: RÁNK.