Galéria

Nem a méret a lényeg! 5 szexpóz, ha alacsony vagy, ő viszont magas

Forrás: Ez a póz a szerelmesek egyik nagy kedvence, de ami ennél is jobb hír, hogy a magasságbeli különbségek kompenzálására is alkalmas. Ebben a pózban szemtől szemben, egymás testébe és karjaiba gabalyodva élvezhetjük a szex adta gyönyör érzését.
Forrás: Azoknak a hölgyeknek, akik imádják a lovaglópózt, de vinnének egy kis színt az együttléteikbe, na és persze a magas párjukat is lenyűgöznék azzal, hogy ő maguk látszódnak magasabbnak ebben a helyzetben, akkor mindenképp adjanak esélyt a fordított lovaglópóznak. Ehhez mindössze egy kis hajlékonyságra és combizomra van szükség, 180 centire viszont egyáltalán nincs!
Forrás: A kanalazás kicsit emlékeztetheti a párokat a kiskifli-nagykifli felállásra. Itt lényegében oldalfekvésben, hátulról hatol belénk a párunk, méghozzá úgy, hogy teljesen egy szintben van velünk. Ez a póz lehetőséget ad a csikló és a mellek izgatására is. Igazi ínyenc azoknak, akik inkább a lágyabb, szerelmeskedős szexet szeretik előnyben részesíteni.
Forrás: Természetesen nem feltétlen van asztalra szükség. Elég egy kanapé, egy szék vagy egy ágy széle is. A lényeg, hogy a párunk pont olyan magasságban legyen velünk, hogy a behatolás kényelmes legyen mindkettőnk számára. Ez a póz egyébként azt is lehetővé teszi, hogy teljesen szemtől szemben legyünk a partnerünkkel, amivel egy kis romantikát is csempészhetünk az együttlétbe.