Galéria

4 plus size modell, akit meg kell ismerned

Forrás:

Az amerikai Tess Holliday kisiskolás korában sem volt nádszál vékony, ami miatt sokat csúfolták. Később rájött, bájos pofijából és teltkarcsú, alma alkatából akár előnyt is kovácsolhat. A 130 kilós sztárt nem érdeklik a trollok, minden létező fórumon a testpozitivitást hirdeti. Gyakran pózol meztelenül vagy szexi fehérneműben, nem a visszafogottságáról híres, az tuti.


Forrás:

A nők többsége úgy érzi, rejtegetnie kell a pocakját, ha van rajta pár kiló felesleg. A szőke és kék szemű Kate Wasley azonban büszkén viseli telt idomait, a modell 180 centi magas és nagyjából 88 kiló. A bikini és a mosoly nála alap, bármikor szívesen pózol a kamerának akár a strandon is.


Forrás:

A 180 centi magas Georgia Pratt nagyjából 100 kiló, alkatra pedig a körték táborát erősíti. Eszméletlenül nőies, imádja a feszülős, szűk ruhákat, amik jól megmutatják szexis domborulatait. Instagramján 37,4 ezren követik, itt gyakran posztol dögös, nőies képeket, valamint a magánéletéből is gyakran mutat meg ezt-azt.


Forrás:

A szexis Barbie Ferriera szintén a körte alkatúak táborát erősíti, imádja az olyan szetteket, amik kiemelik széles csípőjét, kerek popóját és vastagabb combjait. Imád telt lenni, imád plus size modellkedni, azt szeretné, ha minden nőtársa olyan jól érezné magát a bőrében, ahogyan ő.