Galéria

A nagy bulikirálynők: híres nők, akik 40 felett sem képesek lemondani a partizásról

Forrás: Az énekesnő mostanában imádja megbotránkoztatni az embereket kezdve a plasztikai beavatkozásaitól egészen a fiatal szeretői listájáig. Így már talán nem is olyan meglepő, hogy az éjszakázást is kedveli. Madonna 63 évesen is minden héten eljár szórakozni barátaival, amit ő egy kicsit sem tart szégyellnivalónak. Egy interjúban elmondta, hogy nem érdekli mások véleménye, hiszen egy életünk van, úgy éljük, ahogy mi szeretnénk.
Forrás: A szépséges modell Sealtől való válása után változott meg nagyon. Bár karrierje alatt is szeretett eljárni szórakozóhelyekre, miután 2019-ben megismerkedett fiatal szerelmével és férjével, Tom Kaulitz-al, egyre többször ment bulizni. A modell és a zenész rengeteget utazik és minden állomásukon szeretnek új emberekkel és zenével ismerkedni, amibe persze a bulik is beletartoznak.
Forrás: A kebelcsoda 54 éves múlt és bár többször nyilatkozta azt, hogy ma már visszafogott és nyugodt életet él, végül újra és újra visszatalált 90-es évekbeli önmagához, na és persze a bulikhoz. Annak idején szinte mindenki róla és volt férjéről, Tom Lee-ről beszélt, akik híresen nagy partikat tartottak saját házukban. Ma már elváltak, de a színész-énekesnő így is rendre megfordul a legnépszerűbb hollywoodi klubokban.
Forrás: A 48 éves Kate Moss híresen nagy particica volt a 90-es és 2000-es években. Sőt, még lánya, Lila születése után sem volt hajlandó lemondani a drogozásról és a féktelen bulikról. Ma már visszafogottabb és a kábítószer sem része az életének, de azért mindig szán egy kis időt a szórakozásra.
Forrás: Annak idején Paris Hilton stylistjaként és legjobb barátnőjeként ismerte meg a világ, akivel nem volt nap, hogy ne jártak volna el a legmenőbb bulihelyekre. Ennek ugyan már 20 éve, Kim Kardashian pedig saját nevével csinált karriert, de a bulik maradtak.
Forrás: Paris Hilton szinte semmit sem változott az elmúlt 20 évben. A neve mindig is egyet jelentett a partikkal, most 40 évesen pedig már DJ-ként teszi boldoggá az embereket.
Az örökösnő egyébként elárulta, hogy sosem érezte úgy, hogy neki is hasonlóan kéne élnie, mint más hozzá hasonló 40 feletti nőnek. Ezt az állítását pedig azóta is tartja, hogy férjhez ment.