Galéria

Híres emberek, akik nyitott kapcsolatban éltek: valakinek ment, valakinek nem

Forrás: "Az emberek olyan gyerekesen tekintenek a monogámiára és a hűségre" - mondta Hawke még 2013-ban egy interjúban. "A jelenlegi feleségemmel való kapcsolatom nagyon izgalmas, és elkötelezett vagyok iránta. De sem ő, sem én nem tudjuk, milyen formában fog alakulni a jövő..."

A színész szerint a szexuális hűség nem lehet a kapcsolat egésze, hiszen nem ettől fog nőni és fejlődni két ember szerelme. Ez úgy fest, náluk nagyon is bejött.
Forrás: A két színész házassága több hullámvölgyet is megélt, ám a kettőjük közti szeretet és bizalom végül mindig győzedelmeskedett. Jada saját műsorában beszélt arról, hogyan vélekednek a hűségről:

"Will és én mindent megtehetünk, mert bízunk egymásban" - mondta a színésznő, akinek pár éve derült fény a viszonyára lánya, Willow egyik barátjával. Ettől függetlenül náluk jól működött a nyitott kapcsolat elve, hogy most mi a helyzet, nem tudni.
Forrás: A sztárpár két éve döntött a válás mellett, ám azelőtt szinte mindig azt hangoztatták, hogy nem szeretnek és nem is fognak határokat húzni egymással szemben, hiszen nem ez adja egy kapcsolat alapját. Szerintük a bizalom és az őszinteség a legfontosabb, a szexuális vágy más emberek iránt pedig mindössze egy biológiai szükséglet. Érdekes módon azóta mindketten más oldalán boldogok.
Forrás: Az énekesnő már 16 éve alkot egy párt férjével, akivel két közös gyerekük is született. A ő kapcsolatukban is felütötte a fejét a hűtlenség, elsősorban Pink részéről, aki néhány hónap szünet után mindig visszavágyott a motorversenyzőhöz. Végül a nyitott kapcsolat mellett döntöttek, ami azt jelenti, hogy néha-néha lehetnek külön útjai Pinknek, de hazamenni mindig a férjéhez kell.
Forrás: Ennek a kapcsolatnak mindannyian tudjuk a végét. Főleg, hogy Demi saját könyvében is nagy fejezetet szentelt a színésszel való házasságának. A pár 2013-ban vált, előtte viszont a nyitott házasságnak is adtak egy esélyt, hogy Ashton ne érezze úgy, hogy bármiről lemond felesége mellett. A könyvében így írt a kapcsolatról:

"Hollywoodban mindenki tudott a megállapodásunkról, de a nyilvánosság előtt sikerült eltitkolnunk."
Forrás: A színésznő és a drámaíró, John Byrne sosem csináltak titkot abból, hogy teljesen más dinamikájú a kapcsolatuk, mint a többségnek. A pár számos szeretőt is tart, ettől függetlenül együtt élnek és egymás mellett is képzelik leélni az életüket. Egy korábbi interjúban Byren így fogalmazott: 

"Mi civilizált ember módjára megegyeztünk, és szerintem nincs ezen semmi megbotránkoztató. A lényeg, hogy működik, és mindenkinek jó így."