Galéria

Sztárok, akik imádnak költekezni

Forrás: 2011-ben Donald Trump 100 millió dollárért vásárolta meg a Microsoft-társalapító, Paul Allen privát Boeing 757-esét. Irdatlan összeget költött arra, hogy a gépen a saját vezetékneve díszelegjen. Az ex elnöktől egyébként nem áll messze a nagy költekezés. Volt, hogy pezsgőre vagy éppen a fürdőszobája kidekorálására költött dollár milliókat.
Forrás: Beyoncé és Jay-Z köztudottan szeretnek költeni a gyerekeikre. Legfőképpen a nagy tehetséggel megáldott elsőszülött lányukra, Blue Ivy-ra, aki 4 évesen egy több, mint 10 ezer dollár értékű ruhában vonult végig híres szülei oldalán a 2016-os MTV Video Music Awards díjátadó vörös szőnyegén. Az énekesnő egyébként nagyon sokat költ éttermekre és ékszerekre is. Állítólag külön bankszámlája van ezek finanszírozására.
Forrás: A zenész-rapper rajong a gyémántért, legyen szó óráról, gyűrűről vagy fülbevalókról. Akon híressé válása után annyit költött ezekre, hogy végül úgy döntött, vesz egy saját gyémántbányát Dél-Afrikában. Sokan támadták emiatt, így egészen 2007-ig nem is vállalta fel, hogy több millió dollárt költött egy bányára.
Forrás: A magát "elkényeztetett rocksztárnak" nevező Bono egy olaszországi kirándulás során vesztette el kedvenc sapkáját. 2003-ban 1500 dollárt fizetett azért, hogy szeretett fejfedőjét első osztályon szállítsák hozzá Londonból. Erre egyébként többször is volt példa. A U2 front embere állítólag annyira ragaszkodik egyes darabokhoz, hogy az sem érdekli, ha egy ház árát kéne adnia érte.
Forrás: Az In Touch Weekly 2008-ban arról számolt be, hogy a popénekesnő havonta több mint 10 000 dollárt költött arra, hogy ő és családja csak és kizárólag megáldott Kabbala vizet ihasson, amely üvegenként 5 dollárba kerül. A vallási szervezetet persze sok támadás érte az emberek és a sztárok kizsákmányolása miatt, de ez Madonnát egy percig sem érdekelte. Az énekesnő ugyanis nagyon hisz a természetfelettiben és abban, hogy ezek a dolgok belülről tisztítják meg a lelkét.
Forrás: 2005-ben, Katie Holmes iránti szerelme jelképéül egy saját ultrahangos készüléket vett neki, amikor terhes volt egyetlen közös lányukkal, Surival. Ennek ára 15 ezer és 200 ezer dollár között volt akkoriban, amit egyébként a kórházak nem is néztek jó szemmel. Cruise lánya születése után el is adományozta a gépet. Egy ilyen után nem is lehet meglepődni, hogy saját helikopterrel ment a Top Gun: Maverick premierjére előző héten.
Forrás: A színészről mostanában csak a rágalmazási pere kapcsán olvasni, pedig ennél jóval több minden van, amit érdemes tudni róla. Többek között nagy ingatlan gyűjtő. Pontosabban imád lakásokat és házakat venni. 2008-ban Depp öt penthouse lakást vett Los Angelesben, az Eastern Columbia Buildingben, mégpedig egymás mellett. Csak azért, hogy egy óriási lakosztállyá alakíthassa át.
Forrás: Talán nem is olyan meglepő, hogy a színész nemcsak az életére, de a motorokra sem sajnálja a pénzt. Brad a kocsik és sofőrök helyett inkább motoron ülve veszi be a várost, de persze nem akármilyen motoron ülve! 385 000 dollárt költött egy régi modell megvásárlására.
2015-ben pedig egy háromkerekű német motorkerékpárt is megszerzett, amelyet felderítő küldetésekre használtak Görögországban. A többiről inkább nem is mondunk semmit.