Galéria

Amit semmiképp se hagyj ki! A nyár legzseniálisabb sorozatai, amelyek idén nyáron érkeznek

Forrás: Vannak rosszul működő családok, és ott vannak a Hargreeves gyerekek, akiknek mindegyikét egy különc öregember fogadta örökbe, hogy élő fegyverként nevelje fel őket. És akik tudnak utazni az időben! Miután a 2. évad kalandjai átvezettek minket az 1960-as évek Dallasán, az Esernyő Akadémia hősei visszatértek a jelenbe... de nem minden fog ugyanúgy kinézni, mint amikor elindultak.
Forrás: Azoknak a romantikusoknak, akik szerették a To All the Boys-trilógiát, érdemes figyelniük Jenny Han szeretett könyveinek következő adaptációját. A The Summer I Turned Pretty című film Belly-t (újonc Lola Tung) követi nyomon, aki két régi barátjával szerelmi háromszögbe keveredik, amely sok szempontból változtatja meg az életüket. Ez egyfajta felnőtté válás történet is többgenerációt összekapcsolva, amelyben a női barátságok is főszerepet kapnak.
Forrás: A BBC-dráma első epizódjának bemutatása óta közel kilenc év után a Peaky Blinders visszatér a hatodik, egyben utolsó évadával. Thomas Shelby gengsztercsoportja elnyerte a nézők szívét a tó túloldalán és az otthonuk közelében is, ami azt jelenti, hogy az utolsó fejezet minden bizonnyal jelentős – és erőszakos – lesz.
Forrás: Kamala Khan egy átlagos fan-fiction-faló lány, kivéve, hogy ő maga is szuperképességekkel rendelkezik. A sokak által várt új Marvel-sorozatban a képregények egyik legkedveltebb karaktere végre debütál a képernyőn. A Disney+ egyik nagy sikerének írták le a sorozatot.
Forrás: Alicia Vikander egy Mira nevű amerikai filmsztárt alakít, aki egy francia némafilm, a Vámpírok remake-jét forgatja Párizsban. A széria Olivier Assayas 1996-os filmje alapján készült, amelynek szinopszisa szerint idővel teljesen elmosódik a határ Mira és karaktere, Irma Vep (a vámpír anagrammája) között, csakúgy, mint a fikció és a valóság között. A minisorozat az HBO kínálatában lesz elérhető.
Forrás: Ben Kenobi mindig is az egyik legérdekesebb karakter volt a szerteágazó Star Wars-univerzumban, és függetlenül attól, hogy a Disney+ Obi-Wan Kenobi spin-off sorozata milyen irányt vesz fel, élvezet lesz nézni, ahogy azt is, hogy Ewan McGregor visszatér régi szerepébe. A Star Wars: A Sithek bosszúja és a Star Wars: Egy új remény eseményei között játszódik – amelyben Obi-Wa kétségbeesetten próbálja védeni a néhány megmaradt Jedit, köztük magát és egy fiatal fiút, Luke Skywalkert.
Forrás: Majdnem három év várakozás után a Stranger Things végre visszatért a Netflixen, de ha ez nem lenne elég, ezúttal egy új gonosz rejtőzik Hawkinsban. A gyerekekből álló csapatok Indianában és Kaliforniában is élnek, akik nemcsak a középiskola fájdalmaival, hanem paranormális fenyegetésekkel is szembe kell nézniük. A sorozat vitathatatlanul eddigi legnagyobb (és legfélelmetesebb) évadában több nagy csattanó is lesz. A 4. évad első fele május végén megérkezett, a második felét júliusban mutatják be