Galéria

+ 4 bikini, ami trendi lesz 2022-ben

Forrás:

Úgy tűnik, a nem mindennapi megoldások éve ez fürdőruhafronton, ugyanis nemcsak a flitterek, az aszimmetrikus darabok is trendinek számítanak 2022-ben. Szuper választás lehet egy ilyen darab, ha körte alkatod van, ugyanis ezek mind felülre vonzzák a tekinteteket. Ez a fürdőruhafazon akkor tud a legjobban érvényesülni, ha letisztult, azaz egyszínű, amire tökéletes példa az alábbi fekete bikini is.


Forrás:

A pasztellszínek nyáron egy kicsit háttérbe szorulnak, főleg bikinik terén, ahol a neon kerül előtérbe. Rikító zöld, sárga, narancssárga és pink – ennél menőbb színeket nem találsz majd a boltokban. Ezek a színek ráadásul még a napbarnított bőrt is szépen kiemelik.


Forrás:

Még mindig itt vannak és nem mennek sehova azok a darabok, amiknek hosszú pántjai a mellkason és a háton keresztezik egymást és deréktájban kell megkötni őket. Adnak egy extra részletet a bikinikhez, amivel feldobják a legegyszerűbb színű és fazonú darabokat is. Már csak azt kell eldöntened, hogy megéri-e egy-két plusz bikinivonal, amit napozás közben szerzel.


Forrás:

Ha valamit megtanultunk a karantén alatt, az az, hogy a kényelmes anyagokat nemcsak otthon, a négy fal között, de az utcán is szeretnénk viselni. Igaz ez a strandokra is, idén ugyanis nemcsak az anyagukban vagy színűkben feltűnő darabok, de a kényelmes választások is menőnek bizonyulnak.