Galéria

10 filmes baki, ami kikészítette a rajongókat

Forrás: Az amerikai mesterlövész bakiján nagyon sokan kiakadtak, mert ezt a jelenetet nem lehetett nem észrevenni. Bradley Cooper ugyanis többször is "kisbabával" ült a kamera előtt, ám ahogy azt valószínűleg te is látod, igazából csak egy játékbabát fogott a kezében, aminek kezeit is ő mozgatta hüvelykujjával, hogy legalább kicsit élethűnek tűnjön. Ezt hogy fogadhatta el a rendező?!
Forrás: A film elején láthatjuk azt, ahogy a banda előadása közben az egyik néző üzenetet ír a barátainak, amiben azt ecseteli, hogy mennyire béna ez a zenekar. A készítők nem is akarták megerőltetni magukat, hogy legalább a látszat meglegyen: szimplán csak felvették, ahogy valaki egy szöveges dokumentumba ír, és nem pedig SMS-t másnak...
Forrás: A Tizenhat szál gyertya című film egyik jelenetében láthatjuk, ahogy két nő és két férfi beszállnak a kocsiba. Vagyis pontosabban egy nő és két férfi száll be, a negyedik személy pedig szimplán csak úgy tesz, és beguggol a kocsi mögé. Apró részlet, ám annál inkább tönkreteszi a varázst!
Forrás: A Spencer című film elején a Dianát játszó Kristen Stewart egy Porsche-t vezet. Bár nem kell senkinek elmagyarázni, hogy az ilyen jeleneteket általában zöld vászon előtt veszik fel, és az autót sem vezeti igazából a színésznő, legalább figyelhettek volna arra, hogy a látszat megmaradjon. A képen ugyanis tisztán látszik, hogy az autó nincs beindítva, és épp 0 km/h-val megy...
Forrás: A Hajrá csajok pompom előadása nagy siker volt, noha a valóságban már rég kizárták volna őket ennél a jelenetnél. Ugyanis ha jól megfigyeled, a koreográfia egyik részénél két pompomlány elnézte a lépést, és egymásnak ütköztek. Bár csinálták tovább a versenyszámot, egy ilyen típusú mérkőzésen, ahol már csak a legjobbak vannak, ez nagy mínusz lett volna.

A videóban az ominózus jelenet 22-23 másodpercnél van, és a kép bal oldalát érdemes nézni!
Forrás: Az elveszett frigyláda fosztogatói 1936-ban játszódik, úgyhogy elég furának találták a nézők, amikor a háttérben egyszer csak elsétált farmerben és pólóban az egyik statiszta (vagy stábtag, ez nem derült ki).

Rögtön az első másodpercekben megjelenik, a kép bal oldalára érdemes fókuszálni!
Forrás: A Quantum csendje című Bond-filmben tisztán látni, ahogy az egyik statiszta csak imitálja a takarítást, és konkrétan a föld felett sepreget.
Forrás: Feltűnt már, hogy a Willy Wonka egyik jelenetében, amikor Aubrey Woods színész felemeli a pultot, véletlenül fejbevágja vele az egyik kislányt? Le a kalappal a gyermek előtt, profiként folytatta tovább a jelenetet!
Forrás: A Tobey Maguire-féle Pókember-filmek egyik jelenetében láthatjuk, ahogy a szuperhős megmenti Mary Jane-t, majd utána együtt repülnek. A rajongók nem tudták nem megjegyezni, hogy mennyire nagy bakit ejtettek a készítők: egyrészt tisztán látni, hogy nem a színész, hanem egy bábu áll Mary Jane mellett, másrészt pedig a karakter haját sem megfelelő irányba fújja a szél.
Forrás: A Macskák című film amúgy sem volt nagy siker, hiába sikerült nagy neveket behúzni a szerepekre. A CGI már önmagában egy rémálom volt, ezt rengetegen megírták kommentben, ráadásul néha még arra se figyeltek a készítők, hogy legalább konzisztens maradjon a "macskák" külseje. Volt, amikor Judi Dench kezét szó szerint elfelejtették cicásítani, amit nem lehetett nem kiszúrni a film nézése közben.