Galéria

Híres nők, akik a függetlenséget választották a férfiak helyett

Forrás: A szépséges színésznő többször is volt szerelmes. Utoljára Sean Pennel alkotott egy párt, végül a férfi erőszakos megnyilvánulásai után rájött, hogy egyedülállóként is megvalósíthatja azokat a dolgokat, amiket valaha megálmodott. Azóta két kislány büszke édesanyja és férfi nélkül is teljes életet él.
Forrás: Jennifer Aniston két válása után döntött úgy, hogy csak és kizárólag a maga boldogságára fog összpontosítani. Hivatalosan 2017-ben váltak el Justin Theruux-val, azóta pedig boldogan és kiegyensúlyozottan él kutyusai társaságában, sőt a munkában is második fénykorát éli.
Forrás: Brad Pittől való válása óta független édesanyaként és nőként éli az életét. Rengeteg karitatív esemény résztvevője, sokat utazik és gyermekei nevelése is fontos szerepet játszik az életében. A színésznő egyébként - bár keveset beszél a magánéletéről - sosem érezte magát boldogabbnak, mint az elmúlt években amióta férfi nélkül él.
Forrás: A zseniális színésznő sose ment férjhez és többször kifejtette, hogy nem is tartotta soha életcéljának, hogy a feleség szerepben érezze magát a legboldogabbnak. Élete során mindig bebizonyította, hogy igazi kaméleon és egyedülálló nőként is lehet boldog, kiegyensúlyozott és sikeres élete.
Forrás: A Szex és New York sztárja híres karakterével ellentétben feleség sose volt és sosem görcsölt rá arra, hogy megtalálja élete párját. Két gyermeket fogadott örökbe, dolgozik és szinte mindig talál alkalmat, hogy barátaival találkozzon. Egy szóval házasság és párkapcsolat nélkül sem érzi elveszettnek magát... sőt!
Forrás: 2009-ben Marisa azt nyilatkozta, hogy sosem volt a házasság intézményének nagy rajongója és sosem értette, a nők miért csak ebben és a gyerekvállalásban látják a kiteljesedésük egyetlen útját. Büszke rá, hogy mindezek nélkül is megtalálta azt, ami őt teszi boldoggá és kicsit sem érdekli, ha valaki ezért elítéli őt.