Galéria

Híres magyar emberek, akik fájdalmas tragédiát éltek meg

Forrás:

Tolvai Renáta énekesnő apukája 2017-ben teljesen váratlanul, a görögországi nyaralásukon halt meg. A rosszullét miatt kihívott mentősök hiába akartak kórházba szállítani, az édesapa tiltakozott, majd pár perccel később összeesett és meghalt.


Forrás: Liptai Claudia életében két fontos szereplő is tragikus hirtelenséggel ment el. Az egyik nagy szerelme, Daróczi Dávid öngyilkosságának (2010) körülményei a mai napig tisztázatlanok. Liptai egykori férje, a szeretett színész, Gesztesi Károly pedig az autójában kapott infarktust 2020-ban.
Forrás:

Csonka András 41 éves volt, amikor imádott édesanyját hirtelen elvesztette. A színész-műsorvezető nagyon ritkán beszél a történtekről, de úgy érzi ez a kötelék eltéphetetlen és az idő sem gyógyít egy ilyen sebet.


Forrás:

Epres Panni hazánk egyik legkedveltebb sportolójának felesége volt, ám a csodálatos Benedek Tibor, háromszoros olimpiai bajnok nem tudta leküzdeni betegségét, 2020 nyarán itt hagyta a földi világot.


Forrás:

LL Junior az élet legszörnyűbb tragédiáját élte át, gyermekét veszítette el. A kisfiút 2019-ben érte közlekedési baleset, mindössze 3 éves volt.

 


Forrás:

A mulatós király, MC Hawer, a közösségi oldalán posztolta, hogy elvesztette unokáját. A kilencvenes évek sztárjának lánya állapotos volt, és az MC szerint nem kapott megfelelő orvosi segítséget, amikor szüksége volt rá.