Galéria

Régi idők ikonjainak legfurább szépségápolási tippjei

Forrás: Ginger Rogers híres volt arról, hogy utálta a kozmetikai kezeléseket és szalonokat.
Bőre azonban feszes és ránctalan volt mindig, nem véletlenül. Olajos szappant használt, minden éjszakára bekrémezte az arcát, és minden este a szabadban aludt. Állítólag a friss levegő miatt ragyogott ennyire.
Forrás: Mikor a házimunkát végezte otthon, Selena Royle szigetelőszalaggal feszítette ki homlokán a bőrt, főleg a szemöldökei között. Úgy vélte, ez majd ránctalanítja, főleg, hogy sokszor ráncolta a szemöldökét, miközben hétköznapi tevékenységeket végzett. Mivel a ragasztószalag nem engedte gyűrni a bőrt, állítólag feszes maradt tőle.
Forrás: Hollywood első platinaszőke színésznőjét személyesen Max Factor tanította a szépségápolásra. Kedvenc trükkje a forró olíva olajas hajmasszázs volt, minden hónapban egyszer forró olajjal masszírozta át fejbőrét, hogy csillogó legyen a haja, és szépen meg is nőhessen.
Forrás: A színésznő annak érdekében, hogy feszesnek látszódjon a nyaka, átlátszó cellux ragasztóval liftingelte meg. Emellett ajkait is a természetes vonalán túl rajzolta, hogy nagyobbnak tűnjenek.