Galéria

Sztárok, akik egy filmszerep miatt tetováltattak magukra

Forrás:

Amanda Seyfried és két kolleganője a Mamma Mia! zenés filmnek állított közös emléket, mindhármukra felkerült a “minge” szó, amit ők értenek csak igazán, de a szlengben a jelentése vagina. A szőke szépség bal lábfején viseli a mintát.


Forrás:

Bár Neil Patrick Harris Barney Stinsonként vonult be a filmtörténelembe, tetoválása nem emiatt készült. A színész a Balszerencse áradása című sorozatnak köszönhető visszatérése miatt varratta a bokájára a gonosz szimbólumát.


Forrás:

Sophie Turner a Trónok harcával vált híressé, így nem csoda, ha ennek kapcsán tetováltatott magára. De egyébként a színésznőnek több tetkója is van, így például az X-Menben nyújtott alakítása miatt egy apró lángocskát varratott az ujjára. Nem véletlenül, hiszen ő volt Jean Grey, a Sötét főnix, aki lángjával magát is felemésztette.


Forrás:

Emilia Clark sem döntött másképp, a Trónok harca sorozatról akart emléket a csuklójára, így három pici sárkányt varratott, miután ő volt Daenerys Targaryen, a sárkányok anyja. Nem véletlen, hogy azóta többen is leutánozták őt!


Forrás:

A Gyűrűk Ura sztárja a “nine” szót viseli a csípőjén, de nincs ezzel egyedül. A Gyűrű Szövetségének tagjai ugyanis mind felvarratták magukra ezt a közös emléket, így Orlando Bloom, Viggo Mortensen és Sir Ian McKellen is.


Forrás:

Bryan Cranston a Breaking Bad sorozat lezárásaként még egy tetkót is bevállalt, pedig ő ódzkodik ezektől a dolgoktól. Mivel a széria változtatta meg az életét, az utolsó stábbulin egy apró jelet rakatott a gyűrűsujjára.