Galéria

4 ok, amiért a párod még nem kérte meg a kezed

Forrás: Mert még nem igazán jött szóba

Őszintén: hányszor beszéltetek már az esküvőről? Elhangzott többször is, hogy szeretnél férjhez menni, megházasodni, kis vagy nagy lagzit? Mert ha nem, és eddig sosem érintettétek a témát, akkor nem csoda, ha nem tette fel a nagy kérdést! Hiszen ő sem tudja, hogy mit akarsz a jövőben, és annál nincs kellemetlenebb, mint amikor gyűrűvel a kezében szembesül azzal, hogy teljesen másra vágysz.
Forrás: Még nem áll készen a házasságra

Megesik, hogy már beszéltetek róla, tudja, hogy szeretnél egy nap feleség lenni, de ő még nem áll készen rá. Egyszerűen más tempóban halad, mint te, amivel nincs is semmi gond, ha közösen a célok. Általánosságban véve a nők hamarabb úgy érzik, hogy jöhet az esküvő, a férfiak ebben a témában kicsit lassaban jutnak el a döntésig. Szakértők szerint a történelmet is nézve a pasik akkor teszik fel a kérdést, ha anyagilag stabilnak érzik magukat, míg a nők akkor vágynak leginkább az esküvőre, ha már a gyermekvállalás is szóba jött.
Forrás: Mert nem hisz a házasság intézményében

Nagyon sokat számít, hogy ki mit tapasztalt fiatalabb korában ezen a téren. Ha a párod szülei már hamar elváltak, és a környezetében is több a válás, mint az esküvő, akkor lehet, hogy szimplán nem hisz a házasság intézményében. Számára ez nem jelent sokat, hiszen ő e nélkül is elköteleződött melletted, és ezért nem jegyzett el. Amennyiben nem értetek egyet, fontos, hogy őszintén beszéljetek az érzéseitekről, és közös nevezőre jussatok, mert ha egyikőtök úgy enged, hogy valójában nem akar, mindig ott lebeg majd a levegőben ez az ellenérzés.
Forrás: Mert titkon úgy érzi, nem te vagy az Igazi

Sajnos ezt sem tudtuk lehagyni a listáról, mert bizony van, amikor azért nem hangzik el a kérdés, mert a párod nem feltétlenül téged tart a Nagy Ő-nek! Megesik, hogy évekig együtt vagytok, már ismeritek egymást, a kapcsolt biztonságot ad neki, és ezt nem meri feladni, de a következő szintre sem szívesen lép, mert úgy érzi, akkor tényleg nincs visszaút. Van, hogy csak bizonytalan, de van, hogy titkon már ő is érzi, hogy ebből sosem lesz esküvő, csak épp elmondani nem meri. Ha azt tapasztalod, hogy a párod mindent elkövet, hogy a dolgok pont olyanok maradjanak, mint eddig, mert "ez így jó", akkor sajnos ez állhat a háttérben!