Galéria

Vendéglátósok meséltek: elképesztő első randik, amiknek szemtanúi voltak

Forrás: "Néhány hónapja kiszolgáltam egy párt. Akárhányszor arra sétáltam, mindig a pasi beszélt, a lány pedig csak ült ott, és láthatóan nem érezte jól magát. A randi végén megkérdeztem, külön vagy együtt fizetnek-e, mire ő azonnal felkiáltott, hogy 'KÜLÖN!' Először fizetett a férfi, aztán odaadtam a terminált a lánynak, erre látom, hogy a pasi már elő is vette a telefonját, és jobbra-balra húzkodta a lányokat a Tinderen."
Forrás: "Egy mexikói étteremben dolgoztam korábban. Épp egy párt szolgáltam ki, és a kérdéseikből egyértelmű volt, hogy első randi. Szóval, a randi végefelé egy latin-amerikai lány megállt mellettük, hogy feltakarítsa az asztalt, a nő pedig ránézett, felemelte a tányért, amiben a maradék volt, majd megkérdezte tőle, 'szeretnéd ezt hazavinni, hogy megetesd vele a gyerekeidet?' Teljesen lesokkolódtam. A lány nem beszélt angolul, de még így is meg tudta állapítani, hogy nagyon degradálóan bánik vele a nő. A szomorú dolog az, hogy úgy tűnt, ő tényleg azt hitte, hogy ezzel a felajánlással jót tesz. A randipartnere annyira kínosan érezte magát."
Forrás: "Ült egy nő és egy férfi az egyik asztalnál, összebújva. Erre egy másik nő berontott az étterembe a bejárati ajtón, két gyermekkel maga mögött, elviharzott a hostessek mellett, és megállt a pár előtt. A pasinak földbe gyökerezett a lába."
Forrás:

"Egy kisebb étteremben dolgoztam, aminek két szintje volt. Egy nő és egy férfi jöttek be, a felső emeleten kaptak helyet. Úgy tűnt, hogy első randin vannak, mert azokat a tipikus ismerkedős kérdéseket tették fel egymásnak. Miután megrendelték a kaját, a nőnek ki kellett mennie a mosdóba, ami az alsó szinten volt. Ahogy sétált lefelé, pont megérkezett a vacsorájuk is. Szóval sétált lefelé, erre megbotlott, fejjel a földre esett. Két kollégám azonnal rohant hozzá. Eszméletlen volt, vérzett a feje, rögtön mentőt hívtunk. Odamentem a férfihez, aki közben elkezdett enni, hogy szóljak, a partnere (nem tudtam, hogy szólítsam) leesett a lépcsőn, elvesztette az eszméletét és a mentő már úton van. Odasétált a lépcsőhöz, lenézett, majd visszaült az asztalához befejezni az étkezést. Később, amikor a mentősök megérkeztek, megkérdeztem, hogy szeretne-e velük menni a kórházba, de nemet mondott, miközben a nő kajáját is megette. Annyira kellemetlen volt, csak ült ott 45 percig, evett, ivott, kifizette a számlát, majd lelépett. Nem tudom, milyen kapcsolat lehetett köztük, vagy hogy egyáltalán a nő rendbejött-e."


Forrás: "Ez inkább egy 'nem-randis' sztori: egy kávézóban dolgoztam, ami egy kisebb lánc része, így két másik ilyen nevű kávézó is volt a városban. Egy srác kábé egy órája ült az egyik asztalnál, amikor odajött a pulthoz, hogy megkérdezze, körbetelefonálnánk-e a többi helyet, nincs-e ott a lány, akivel találkozott volna. Mert hogy lebeszéltek egy randit, és biztos rossz helyre ment. Felhívtuk hát a másik két kávézót, de egyik helyen sem láttak senkit, akire illett volna a leírás. A pasi még ott maradt pár órán keresztül, vett még két italt és egy szendvicset, és addig várakozott, míg be nem zártunk éjszakára. Annyira sajnáltam szegényt! Eléggé össze volt törve."
Forrás: "Egy szép olasz étteremben dolgozom. Egyik este egy férfi, akit még csak nem is én szolgáltam ki, odajött hozzám, miközben épp rendelést vittem be a gépbe, és a kezembe nyomott 20 dollárt, meg egy szalvétát a telefonszámával. Aztán közölte, 'életem legrosszabb randiján vagyok, ez a nő borzalmas, és muszáj megszöknöm innen. Tiéd ez a 20-as, csak kérlek keress egy telefont, hívj fel, és mondd azt, hogy muszáj hazamennem azonnal. Nem érdekel, milyen kifogást találsz ki, de le kell innen lépnem.' Először azt hittem, csak viccel, de két perccel később az egyik kollégám, aki kiszolgálta őket, mondta, hogy ez a nő nagyon gonosz, és egyértelműen látszik, hogy a srác nem akar ott lenni. Szóval azonnal felhívtam őt, amint volt fél percem."

Ezután a Reddit-bejegyzése alatt leírta a posztoló, hogy azzal hívta fel, hogy lerobbant, és sürgősen szüksége van segítségre. A pasi rögtön le is lépett.
Forrás: "Egy olasz étteremben dolgozok. Néhány éve én kísértem be egy srácot és egy lányt, akik először találkoztak az étterem előtt. Volt pár kínos mondatváltás köztük az ajtóban, majd leültek az asztalhoz. Miközben vettem fel a rendelésüket, a pasi megkérdezte, van-e az étlapon levesünk, mert pár napja volt szájműtétje, és a rágás még nehezen megy neki. Nincs levesünk, szóval ajánlottam neki a "legpuhább" fogásunkat, ami gnocchi volt. Megrendelte, majd minden egyes darabot négyfelé vágott, és lassan elrágott. Az egész fogást 3 órán át ette, a lány pedig végig ott maradt. Ránézésre elég rosszul érezte magát, szinte biztos vagyok benne, hogy többet nem találkoztak."
Forrás: "A bárban, ahol dolgozom, volt egyszer egy pasi, aki vakrandira jött. Rendelt néhány italt, hogy megnyugtassa az idegeit. Nos, valószínűleg jobban járt volna, ha lassít a tempón, hogy a szája ne járjon gyorsabban, mint az esze. Na mindegy, megérkezett egy nő, és rögtön látszott, hogy nincsenek egy szinten. A lány abszolút csodaszép volt. Rendelt egy italt, elkezdtek beszélgetni. Amikor visszajöttem rájuk nézni, hallom, hogy a fickó épp arról beszél, hogy mennyire utálja a gyerekeket. Olyanokat mondott, hogy reméli, neki sosem lesz, meg hogy nem akarna leragadni az életben velük, és bárcsak ne lehetne nyilvános helyre gyerekeket kivinni, mert utálja, ha ott vannak a környezetében. Erre a nő fagyosan ránézett, és annyit mondott, 'Nos, van egy lányom, és imádom őt!' Felkapta a táskáját, és szimplán kisétált... A fickó arckifejezése mindent vitt."
Forrás: "Határozottan sok kínos utolsó randit láttam! Korábban egy kisebb étteremben dolgoztam. Csak törzsvendégek jártak oda. A legtöbb pár 40-50 éves lehetett, és szimplán csak egy csendes vacsorára jöttek, egyetlen kivétellel. Egy NAGYON jóképű pasi, a 30-as évei elején járhatott, és úgy tűnt, hogy csak azért járt az étterembe, hogy ott szakítson a nőkkel. Kábé havonta kétszer besétált egy gyönyörű lánnyal az oldalán, majd az étkezés közepén a nők mindig sírva fakadtak. Általában igyekeztem az asztaluk közelében takarítani, hogy elcsípjek egy-két beszélgetés foszlányt, de így sem hallottam sokat. Egyébként mindig jó borravalót adott és nagyon kedves volt hozzánk, de elég kemény volt látni, hogy más lányokkal sétál be, tudván, hogy mire készül."
Forrás: "Nem vagyok pincér, de imádom ezt a történetet. Volt két pár, akik először mentek dupla első randira. Mind a négyen ott ültek az asztalnál, és elég egyértelmű volt, hogy a találka haldoklik. Az első pár eléggé unta egymást, már az első percekben, és hasonló volt a helyzet a másikakkal is. Egy idő után az első párosból a srác elkezdett beszélgetni a második párosból a lánnyal, és hamar egy hullámhosszra kerültek. De a másik kettő szimplán csak fizetett és elment. Ők ketten viszont órákig maradtak, és beszélgettek. Elmentek egy második randira, egy harmadikra, majd tíz évvel később megszülettem én. Én vagyok az első borzalmas randi eredménye. Köszi, anya, hogy untad azt a másik pasit! Nagyon hálás vagyok érte!"