Galéria

5 őrületes tipp, hogy mindig tökéletes legyen az együttlét

Forrás: Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor nincs nálad jegy, az ellenőr pedig épp akkor lép oda hozzád. Vagy mégsem?! A szerepjátékokkal nemcsak egymás rejtett alárendelt-fölérendelt tulajdonságait fedeztetetitek fel, hanem újra élhetitek a megismerkedésetek egy teljesen más verzióját. Igazán pikáns vége lehet egy ilyen játéknak.
Forrás: Ha szerettek táncolni, akkor épp itt az ideje kicsit felturbózni. Na, persze nem egy tangóval vagy salsaval, mindössze vegyetek le minden ruhát és meztelenül, egymáshoz simulva élvezzétek a lágy mozdulatokat. Garantálom, hogy nem sokáig fogjátok bírni a lassú mozgást.
Forrás: Akár vesztek, akár magatok csináltok, a lényeg, hogy minél nehezebb és minél érdekesebb pozitúrákat válasszatok ki. Aztán mehet is a móka. Itt azért fontos megjegyeznem, hogy nemcsak izzadás, de a nevetés is fontos részét képezi a feladatnak.
Forrás: Ezt csak és kizárólag a haladó pároknak ajánlom. Egy harmadik fél bevonása igazán extra löketet tud adni egy kapcsolatnak, de csak is annak, ahol nincs helye sem féltékenységnek, sem elfojtásoknak. Természetesen nem kell rendszert csinálni belőle, de olykor-olykor, főleg egy külföldi út során, kifejezetten kellemes élmény tud lenni.