Galéria

Z-generációs sztárpárok, akik már most túl szárnyalják híres szüleiket

Forrás: Hihetetlen, de a középső Beckham fiú 2019 óta alkot egy párt a gyönyörű Mia Regannel, akivel szemmel láthatóan nagyon boldogok. A két fiatal merőben más, mint Brooklyn és Nicola, ugyanis nagyon ritkán mutatkoznak nyilvános eseményen és inkább elvonulnak a világ szeme elől. Mia egyébként modellként keresi a kenyerét. Többek között a Zara állandó modellje.
Forrás: A Stranger Things és az Enola Holmes sztárja több mint egy 2 szeretett bele legjobb barátjába, Jon Bon Jovi fiába, Jake-be, aki egyébként hasonlóan édesapjához szintén szívdöglesztően jóképű lett. A 21 éves sztárcsemete és a 19 éves szépség ráadásul már el is jegyezte egymást, így valószínűleg már az esküvőre készülnek.
Forrás: Az AZ és a Stranger Things ifjú színésze sem tartozik a csajozós sztárok közé, ugyanis jó ideje elrabolták a szívét. Jack a szintén fiatal és egyre többet foglalkoztatott modellel, Morgan Cohennel alkot egy párt, akivel imádnak közös TikTok videókat csinálni és közös képeik is vannak már.
Forrás: Tavaly bukott le először a legifjabb Beckham-fiú, Cruz, hogy új barátnője van. A fiatal szépség, Tana Holding természetesen 18 évesen még csak modellkedik az iskola mellett. Cruzt és Tanat Nothing Hillben fotózták le.