Galéria

Sztárok, akik nagyon megbánták egy-egy tetkójukat - Így szabadultak meg tőle

Forrás: Amikor a 2000-es évek elején elég hirtelen összeházasodtak, Angelina Jolie nem várt sokáig, és magára tetováltatta Billy Bob nevét, valamint egy sárkányt is mellé. Ahogy az viszont sokszor lenni szokott, a válás után ez a minta nem maradt már túl szép emlék. A színésznő később eltávolíttatta a tetkót, és hogy véletlenül se legyen látható, gyermekei születési helyének koordinátáit tetováltatta rá.
Forrás: A modell házasságának 4. évfordulóját ünnepelte Seallel, amikor úgy döntött, hogy magára tetováltatja a nevét, ráadásul a karjára. Amikor elváltak, Heidi nem szerette volna tovább magán viselni ezt az emléket, és minél előbb felkeresett egy szalont, hogy eltávolíthassa a mintát.
Forrás: A zenész testét rengeteg tetkó díszíti, én Anderson Coopernek adott interjújában felfedte, hogy 99%-ban egyiket sem bánja és nem rejtené el őket semmivel. Azonban van egy, amit ma már nem igazán tart jó döntésnek. Ez a jobb oldalán, a válla környékén helyezkedik el, és ezt az orosz börtönökben lévő rabok tetkói inspirálták. Végül próbálta javítani a képet, így mindenfélét tetováltatott köré, aminek a vége az lett, hogy olyan, mintha egy nagy karfiol lenne a testére varrva, közepén egy szemmel és a nappal.
Forrás: Házasságuk 19 évig tartott, Melanie pedig ez idő alatt tetováltatta magára Antonio Banderas nevét, méghozzá egy szívecskébe zárva. Amikor 2014-ben bejelentették, hogy válnak, a modell el is kezdett megválni az emléktől. Eleinte csak alapozóval rejtette el a tetkót, majd végül lézeres kezelés segítségével halványíttatta el.