Galéria

Gyönyörű tökéletlenség - Híres nők, akik átírták a szépség szabályait

Forrás: A mexikói festőművész saját kezébe vette az irányítást, és némi festékkel és ecsettel átértelmezte a szépség fogalmát. Amíg kortárs művésztársai mindent megtettek azért, hogy megfeleljenek az irreális elvárásoknak, addig Frida önarcképeket festett magáról, mondjuk úgy: no filter.
Forrás: Tilda vonásai egyébként sem nőiesek, de a rövid frizura és a smink teljes hiánya még inkább ráerősít az androgün hatásra. A színésznő előszeretettel bújik férfias ruhákba, és a vörös szőnyegen maximum egy kis rúzs jöhet szóba.
Forrás: A hosszú vörös fürtjeivel Lily Cole azon kevesek egyike, akit hajszíne segített hozzá a sikerhez. Még 2003-ban fotózta őt Steven Meisel az olasz Vogue-nak, mikor a média felkapta a kerekarcú és őzikeszemű lányt, akinek a karaktere megbabonázott mindenkit.
Forrás: A street style összeállítások csillagának a vérében van a konvenciók semmibevétele. Meghökkentő frizuráival és elborult sminkjeivel Michelle egy percig sem passzol a mainstream szürkeségbe. Extrém stílusával ki is verte párszor a biztosítékot.
Forrás: A ma már világhírű modellt anno kiközösítették az iskolatársai. Pedig arcvonásai egy porcelánbabára emlékeztetnek. Csókos szája és ártatlan tekintete a legnagyobb divatházak ajtajáig repítették őt.
Forrás: Modern hősnő, a Givenchy lány, aki a szoborszerű hajat és a septumot a kifutóról átvezette az utcai trendekbe. FKA Twigs mer játszani a szezonális hóbortokkal és ezt díjazzuk.
Forrás: Jamie akár egy jobb napján lévő józan rocksztárral is összekeverhető lenne, ha lenne ilyen. A túlnyomórészt gót, punk stílusban parádézó modell kócos fizurájával meghódította a legnagyobb divatházak kifutóját, majd lazán lecserélte a modellkedést zenei karrierére. Legalább tovább inspirálódhatunk összeállításaiból.