Galéria

A nyár legmenőbb körme: a napraforgó manikűr

Forrás:

Ha ilyen nail artra vágysz, akkor valószínűleg a természetesség híve van, hiszen ennek a manikűrnek az elkészítésénél az eredeti körmöd színét és textúráját is megtarthatod, csupán a visszafogott és kisebb méretű napraforgó virágok kerülnek fel az ujjaidra, méghozzá minden körmödre más pozícióban. A végeredmény abszolút 10/10!


Forrás:

Ha a hosszabb körmök szerelmese vagy, akkor érdemes csupán az egyik körmödre kérni cuki kis napraforgókat! Ha ugyanis a többi körmödet pasztellsárgára festeted, akkor a végeredmény abszolút stílusos lesz, és semmiképpen nem lesz túl sok!


Forrás:

Ha van tökéletes és Instagramra illő manikűr, akkor EZ AZ! A nude alap már önmagában nagyon szépen tud mutatni, ám a tökéletesen elhelyezett és pont jó méretű kis napraforgók csak tovább fokozzák az élményt. A végeredmény egy igazán visszafogott, mégis minden alkalomhoz illű mani, amire garantáltan sok dicséretet fogsz kapni!


Forrás:

Ha odáig vagy a francia manikűrért, ráadásul már képben vagy a színes változatával is, akkor biztosak vagyunk benne, hogy a napraforgós változata lesz az új kedvenced! A finom és visszafogott (mégis színes) francia manikűrt ugyanis tökéletesen kiegészítik a hihetetlenül apró kis napraforgók! Láttál már ennél szebbet? Ugye, hogy nem?!


Forrás:

Ha jó idő és nyár, akkor egyszerűen kihagyhatatlan a RÓZSASZÍN, ami egészen véletlenül tökéletesen passzol a virágmintákhoz, így, ha igazán csajos csaj vagy, esetleg a horoszkópod Mérleg, Rák, esetleg Halak, akkor tuti, hogy imádni fogod ezt a nagybetűs cukiságot!


Forrás:

Ha igazán bevállalós vagy, és nem bírod a túl visszafogott körmöket, akkor ezt a manikűrt neked találták ki! Annak ellenére pedig, hogy külön elnézegetve a körmöket nagyon harsánynak és színesnek tűnhet, összehatásában mégis egyértelmű, hogy szinte bármilyen eseményen bátran hordhatod, legyen szó egy baráti összejövetelről vagy egy randiról!