Galéria

Ez a születési hónapod színe: érdemes ezzel az árnyalattal körbevenni magad

Forrás: A január hivatalos színe a karamell (Pantone 16-1439). Ez egy lágy, kellemes földszín, egy világosabb barna, ami lakberendezésben és öltözködésben is népszerű választás. Tekintve, hogy ebben a hónapban elsősorban a Bak jegy ünnepli születésnapját (valamint a Vízöntő is), nem véletlen, hogy a szín a megbízhatóság, a szorgalom, a praktikusság jelképe, és stabilitást, összeszedettséget szimbolizál.
Forrás: Az év második hónapjához ez a halvány lilás árnyalat (Pantone 16-3617) passzol a leginkább. A Vízöntő és Halak személyiségjegyeiből inspirálódva ez a szín leginkább a barátságot, közösséget és segítségnyújtást jelképezi, olyan vonásokat, amelyek ennek a hónapnak a szülöttjéhez passzolnak.
Forrás: A márciushoz egy zöldeskék árnyalat passzol, ami nem csoda, ha belegondolunk, hogy ez a hónap leginkább a Halak jegy szülöttéé. Akik márciusban jöttek világra, általánosságban véve álmodozó lelkek, akiknek erős megérzéseik vannak, és ezt a különleges intuíciót erősíti fel a zöldeskék, hivatalos nevén Fair Aqua (Pantone 12-5409) árnyalat is. Csodás választás a lakásba néhány kiegészítő ebben a színben!
Forrás: A szenvedélyes, áprilisi szülötteket semmi sem tudja jobban szimbolizálni a Cayenne pirosnál (Pantone 18-1651). Ez a szín magába foglalja azt a tüzet, ami jellemző rájuk, valamint a bátorságot és energikusságot, amitől majd' kicsattan minden áprilisi egyén.
Forrás: A május hónap szülöttei érzelmesek, erőteljes egyéniségek, határozottak, és tudják, mit akarnak. Ez a szín nagyon inspirálóan hat rájuk, gyógyítja a lelket, és segít bevonzani az életedbe azt, amire vágysz. Tavasszal és nyáron különösen érdemes a ruhatáradba is becsempészni ezt a színt!
Forrás: Izgalmas és pezsgő, az aspeni arany (Pantone 13-0850) egy olyan szín, ami a kommunikációt szimbolizálja. Márpedig a június szülöttei nagyon jól értenek ehhez, tele vannak újszerű gondolatokkal, és tudják, hogyan adják ezt mások tudtára. Ha ezzel a színnel veszed körbe magad, stimulálod a mentális energiáidat, és sokkal könnyebben jönnek majd azok a bizonyos mondatok!
Forrás: A júliust egy lágy, de nagyon is feltűnő szín jellemez, ez a Coral Blush (Pantone 14-1909). Ez a gyengéd árnyalat a szerelmet és kedvességet jelképezi, ami a július szülötteire nagyon is igaz. Számukra fontos a biztonság, a szeretet, a család, és ez a szín megteremti az otthonukban is azt a kellemes hatást, aminek köszönhetően azt érezhetik, "jó itthon lenni!"
Forrás: Ez a meleg, nyárias szín az augusztus szülötteihez tökéletesen passzol. A napos narancs (Pantone 16-1257) egy erős árnyalat, olyan, amit nem lehet nem észrevenni - akárcsak a hónap szülötteit! Az optimizmust, vidámságot, kreativitást jelképezi, és mindig az élet napos oldalára fókuszál. Nem véletlen, hogy neked is mindig tetszett ez az árnyalat!
Forrás: A szeptemberben született emberekhez a Baja kék (Pantone 18-3946) passzol a leginkább. Ez a szín a mentális egészségre, az intelligenciára, a békére és a bölcsességre fókuszál. Akik ebben a hónapban jöttek világra, ezeket mind nagyon fontosnak tartják, elengedhetetlen számukra a mentális egyensúly, a munka-magánélet balanszát jól megteremtik, és nagyon szeretnek rendszerezni. Szerezz be pár ilyen kiegészítőt a lakásodba is!
Forrás: A kéknek egy másik árnyalata (Pantone 15-4020) passzol leginkább az októberi személyekhez. Akárcsak a szeptemberieknél, úgy itt is a kék a békét, az egyensúlyt jelképezi, valamint a szépséget is. Akik ebben a hónapban születtek, fontosnak tartják a párkapcsolatukat, vigyáznak rá, és mindent elkövetnek azért, hogy viták helyett a békesség jellemezze az életüket.
Forrás: A november csodás színe a bordó (Pantone 17-1740), ami nem véletlen, hiszen a hónap szülöttei rendkívül szenvedélyes, erős vezéralkatok. Számukra fontosak az érzelmek, ez a mélypiros pedig tökéletesen rezonál velük. Az őszi ruhatáradba feltétlenül szerezz be néhány ilyen színű darabot!
Forrás: A Pagoda kék (Pantone 17-4724) a decemberben született személyek színe. Ez a jegesebb árnyalat a tisztánlátást, az utazás iránti szeretetet jelképezi. Akik ebben a hónapban jöttek világra, szeretnek elmélkedni, filozofálni és jókat beszélgetni, ez a szín pedig pezsdítően hat rájuk mentálisan is!