Galéria

5 szexpóz, ami tökéletes az első alkalomhoz

Forrás: A világ legismertebb és legegyszerűbb szexpozitúrája, ahol elsősorban a férfiaknak kell dolgozni. Nekünk mindössze a kezünkkel és a lábunkkal kell finom és könnyű vagy éppen erős mozdulatokkal jelezni, hogy nagyon élvezzük azt, amit épp átélünk. Természetesen, aki bátrabb, az nyugodtan segítsen rá a csípője mozgásával, ugyanis ezzel is könnyen felizgatható egy férfi.
Forrás: Bár itt jóval nehezebb dolguk van a férfiaknak, első alkalomnál az egyik legjobb választás ez a pozitúra. A testünket könnyebben éri át a partnerünk, illetve nekünk is könnyebb mozgás teret ad, ha rásegítenénk akár magunknak, akár a párunknak egy kis kézimunkával. De, ha ez nem lenne elég, igazán profinak tűnhetünk, főleg egy tükörrel velünk szemben.
Forrás: Ha izgulunk, akkor nagy segítségünkre lehet a kutyapóz vagy az, ha hason fekve hatol belénk hátulról a párunk. A nők többsége érdekes módon nincs oda ezért a pózért, pedig megéri kipróbálni!
Forrás: Nem kell lepedőakrobatának lenni ahhoz, hogy elhitessük egy férfival, hogy azok vagyunk. Mindössze elég egy kis rugalmasság. A férfi felettünk térdel, mi pedig a hátunkon fekszünk a lábainkat jó szélesre tárva a levegőben. Már a látvány is rabul ejti majd a partnerünket, hát még a nagy spárga.
Forrás: Akár felhúzva, akár a partnerünk nyakába rakva tökéletes lehet az első együttlét során. Bár elsőre kicsit haladónak tűnhet, valójában itt is a férfira tesszük a munka nagy részét, mi pedig úszhatunk a dicsőségben, milyen akrobatikus mozdulatokat tudunk csinálni.