Galéria

Sztárok, akik megváltoztatták gyermekük nevét

Forrás:

Amy Schumer elismeri, hogy fia, Gene Attell Fischer közel egy éves volt, amikor férjével, Chris Fischerrel úgy döntöttek, megváltoztatják a nevét. A döntés azért született meg, mert a pár rájött, hogy az első és a középső neve együtt úgy hangzik, mintha azt mondanánk, hogy "genitális" (Gene Attell). Az új név csak a középső keresztnevet érintette, így a kicsi teljes neve már Gene David Fischer.


Forrás:

Februárban megszületett Kylie Jenner és Travis második gyermeke, akit már előzetesen Wolf Websternek neveztek el. A hírt az Instán is bejelentették.

Néhány héttel később aztán, épp a npaokban Kylie közölte, hogy megváltoztatták a baba nevét, mert egyszerűen nem illik hozzá. Az Insta poszt azonban arról nem szólt, mi lett az új név, így azt még kíváncsian várjuk.

Érdekesség azonban, hogy Kylie Jenner első gyermekének nevén is változtatott. A kis Stormi esetében viszont kisebb variállásról volt szó: eredetileg Stormie-nak nevezték el, majd az "e" betű lekerült a végéről.


Forrás:

A Grace Klinika sztárja, Caterina Scorsone és férje, Rob Giles eredetileg lányukat Arwennek nevezte el, a Gyűrűk Ura hercegnője után. De négy hónappal később Caterina megosztotta, hogy megváltoztatták a kislány nevét Lucindára, ami korábban a középső neve volt. Az oka egyszerűen az volt, hogy nem érezték találónak a nevet, nem passzolt kislányukhoz.


Forrás:

Elon Musk és Grimes 2020-ban megszületett első gyermekének neve X Æ A-12 lett, tisztelegve kedvenc repülőgépük előtt. Az énekesnő kifejtette a név részletes jelentését, de ember legyen a talpán, aki érti. A kaliforniai törvények értelmében azonban a név nem maradhat így, mert nem angol betűket is tartalmaz. Ezután megváltoztatták X AE-XII-nek, így római számokkal a végén. A bibi, hogy a törvények szerint szám sem lehetne benne… Ők a fiút egyszerűen "X"-nek szólítják.


Forrás:

A legidősebb Kardashian még Jimmy Kimmel műsorában árulta el, hogy miután megszületett legkisebb gyermeke, Reign, Scottal egyszerűen nem tudtak dűlőre jutni, mi is legyen kisfiúk neve, ezért egy héten keresztül minden nap máshogy szólították. 

"Volt, hogy egésznap Prestonnak hívtuk" - mondta a sztár, aki azóta a Blink 182 dobosával, Travis Bakerrel alkot egy párt. Végül persze volt szerelme, Scott névválasztása győzött és így lett a Reign név a befutó.


Forrás:

A 41 éves színésznőnek, akit sokan a Happy Endingsből ismerhetnek, két fia van, Max és Henry. Casey együttérző Instagram-sztorit tett közzé Jenner 2022 márciusi névváltoztatásával kapcsolatban, ami a következőképp hangzott:

"Jártam ebben a helyzetben @kyliejenner. A legnehezebb része az, amikor el kell mondanod az embereknek, de innen csak könnyebb lesz.

Casey egy korábbi podcastban árulta el, hogy a mai napig küszködik fia, Henry Bear nevével.